מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חוששת מאוד-דחוף!אנונימי29/07/2011
אני סובלת מסדק בפי הטבעת {פיסורה} ובנוסף לכך יש לי פריחה על כל פי הטבעת כבר חצי שנה בנוסף יש לי גרד מציק ורציתי לדעת אם הפריחה שלא עוברת יכולה לנבוע ממחלת מין או שיש קשר לפי הטבעת זה מאוד מלחיץ אותי כי הפריחה לא עוברת ואני מאוד לחוצה אשמח אם תענה לי תשובה לדעתך מה זה יכול להיות? יש לציין שאני נשואה כבר שנה ומנסה להרות ורציתי לדעת אם זה יכול למנוע כניסה להריון ואם פיסורה יכולה למנוע כניסה להריון? ובנוסף יש לי קילופים בנרתיק ויובש והעדר הפרשות וגירוד אודם ונפיחות אני סובלת גם מהנרתיק וגם מפי הטבעת אתה יכול להבין כמה רע לי אני כבר מיואשת ואובדת עצות אשמח אם תענה לי בהקדם יש לציין כי אני מנסה להרות רק בשלושה חודשים האחרונים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוששת מאוד-דחוף! - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר31/07/2011קשה להשיב לך רק על סמך תאורך. יש צורך להבדק על מנת להגיעה לאבחנה הנכונה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אתם טובים במיטה?
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)