נוגדנים בדם והמצאות מחלת מין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נוגדנים בדם והמצאות מחלת מין
    אליעזר
    30/07/2011

בבדיקת דם רגילה נאמר לי שייש לי נוגדנים בדם ( אני מניח שנאמר בגלל שהיה מעל לנורמה) האם זה מצביע על מחלת מין ??
    או בעצם על תהליך דלקתי או אחר לא תקין בגוף .!?? ולא דוקא מחלת מין
    ובשביל מחלת מין צריך בדיקת דם ספציפית --- כך אני מבין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• נוגדנים בדם והמצאות מחלת מין - תגובה

ד``ר שרגא וקסלר
    31/07/2011

השאלה אינה ברורה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חידוד לנוגדנים ומחלת מין

אליעזר
    31/07/2011

כמו שכתבתי הרופא לא ציין שזו מחלת מיו !!! אני שחשבתי שאולי זה יכול גם כן להיות ואני מבין שלא בהכרח זו מחלת מין אלא יכולה להיות בעיה אחרת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נוגדנים ומחלת מין

אליעזר
    31/07/2011

עשיתי בדיקת דם כללית (כולסטרול שומנים ויטמינים וכו וכו..) וקיבלתי את התוצאות עם הערכים והמיספרים למיניהם !! והרופא גם הוסיף איזה אמירה קטנה שנמצאו נוגדנים בדם ,(מה שלא היה כתוב בין התוצאות !!) ואחר כך חשבתי לעצמי האם הנוגדנים האלו יכולים להיות אולי סימנים למחלת מין ??? זאת השאלה--- האם זה מצביע על מחלת מין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו