כאבים על העור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים על העור
    דנה
    30/07/2011

נדבקתי בהרפס גניטלי לפני כחצי שנה. מאז אני סובלת מהתפרצויות בתדירות גבוהה. החל מההתפרצות הראשונה אני סובלת מכאבים מטרידים על העור. הכאב איננו פנימי אלא מעין שכבה המכסה את העור באיזור היריכיים, כפות הרגליים ומתחת לצלעות. כאשר הכאב מתפרץ הוא בלתי נסבל עד שאינני יכולה לסבול מגע של חולצה או מים על העור. יש לציין כי אין שום סימן חיצוני באיזורים הכואבים והכאב הוא כל פעם באזור אחר ולא בכל המקומות יחד.רופאים שפניתי אליהם אינם מכירים את התופעה. מה זה יכול להיות?
    בנוסף אני מעוננינת לקבל מידע על המחלה כגון האם אני יכולה להדביק בן זוג כאשר אין התפרצות? האם יש תרופות יעילות נוספות שמונעות התפרצות מלבד אציקלוביר?
    אשמח לקבל תשובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים על העור

הוספת תגובה

• כאבים על העור - תגובה

ד``ר שרגא וקסלר
    31/07/2011

מידע על המחלה ניתן לקרוא בכתבות שונות כולל שלי ובאתרים שונים כולל בשלי. לגבי התופעות שלך. - התיאור אינו מספיק על מנת להגיע לאבחנה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו