מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קונדילומהn01/08/2011
היי ד"ר,
לאחרונה הופיעו לי פצעים באזור הפרינאום. הגניקולוג שלח אותי למיון ומסתבר שלצערי יש לי קונדילומה.
יש לי מספר שאלות, אודה לך אם תענה לי עליהן כי אני ממש בהיסטריה:
1. קבעו לי תור לטיפול בקונדילומה באמצעות חנקן. הטיפול כולל הרדמה - האם ישנה איזה שהיא סכנה בטיפול או בהרדמה המקומית? האם הטיפול מותיר צלקות?מה משך ההחלמה?
2. מתי וכיצד אוכל לדעת שהמחלה עברה?
3. מתי אוכל לשוב ולקיים יחסי מין?
4. קראתי על המחלה קצת באינטרנט וראיתי שלנשים שיש להם את המחלה יש סיכוי לחלות בסרטן צוואר הרחם. כיצד ואיפה אוכל למנוע/להיבדק? עד כמה הסיכון ממשי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קונדילומה - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר07/08/20111. קבעו לי תור לטיפול בקונדילומה באמצעות חנקן. הטיפול כולל הרדמה - האם ישנה איזה שהיא סכנה בטיפול או בהרדמה המקומית? האם הטיפול מותיר צלקות?מה משך ההחלמה?
^^טיפול בלייזר יעיל יותר, לא משאיר צלקות ומסייע לגוף להיפטר מהנגיפים.
2. מתי וכיצד אוכל לדעת שהמחלה עברה?
^^אחרי קולפוסקופיה תקינה ובדיקת PCR תקינה.
3. מתי אוכל לשוב ולקיים יחסי מין?
^^אחרי בדיקת PCR שלילי.
4. קראתי על המחלה קצת באינטרנט וראיתי שלנשים שיש להם את המחלה יש סיכוי לחלות בסרטן צוואר הרחם. כיצד ואיפה אוכל למנוע/להיבדק? עד כמה הסיכון ממשי?
^^עושים פאפ דק כל שנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)