מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גוש שומןללא שם01/08/2011
לפני כמה חודשים הופיע על הפין שלי גוש קטנטן,לא מגרד או שורף,ללא מוגלה,נסיתי לפוצץ אותו אבל לא יצא שום חומר לבן,רק פצעתי את עצמי בצורה של שטף דם פנימי,לאחר 2 ימים חזר לעצמו והתרפא מהר,זה לא אדום ולא נראה כמו פצע,,,נראה כמו גוש שומן שפשוט יושב שם,,מה דעתך ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גוש שומן - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר07/08/2011יתכן מולוסקום או קונדילומה.ץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיוק אותה בעיה שיש לי
ליאור01/07/2013מאז שאני מכיר את עצמי הייתה לי מן בליטה כזו לא מלאה לא כלום שטוחה כזה ורכה
לאחרונה התחילה להתעבות כזה (עדיין רכה ואינה גבשושית)
הבעיה היא.. אני יאקי ברמות שאין מצב שאני נוגע באיבר מין אם אני לא שוטף ידיים עם סבון רפואי (שריטה שפיתחתי לעצמי)
שאני הולך לשירותים שוטף לפני ושוטף אחרי
עכשיו לעיניינינו מעולם לא קיימתי יחסי מין, איני מעשן
ובכל זאת מעניין אותי מה הנגע יכול להיות
אשמח לתשובות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיוק אותה בעיה שיש לי - תגובה
ד``ר רונן הולנד08/07/2013מדובר בבלוטת חלב שאינה מתנקזת היטב.
אין בכך סכנה. אם מפריע לך פסיכולוגית או שזה גדל, אפשר לבצע צריבה במחט חשמלית אצל רופא עור או אורולוג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)