מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ureapl.ureעופר03/08/2011
בבדיקת תרבית שעשיתי קיבלתי תשובה חיובית לחיידק הזה ושלילית לקלמידיה. הרופא רשם דוקסילין ל10 ימים. שאלותי הן,מאחר והרופא לא ענה לי:
1.מהו החיידק הזה,האם אני צריך לחשוש?
2.מאחר ואיני חש כל סימנים,האם יש שלבים לפעילות החיידק?
3.כששאלתי את האחות עד כמה לדחוף את המטוש,נאמר לי 2 ס"מ,יש לציין שלא הצלחתי.האם יש משמעות לעומק התרבית לגבי הקלמידיה?כלומר-האם הייתי יכול לקבל תשובה חיובית באם התרבית הייתה מאזור עמוק יותר?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ureapl.ure - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר09/08/20111.מהו החיידק הזה,האם אני צריך לחשוש?
^^התשובה ארוכה וניתן לקרוא בכתבות באינטרנט כולל כאן וכולל באתר שלי.
2.מאחר ואיני חש כל סימנים,האם יש שלבים לפעילות החיידק?
^^ראה תשובה לעיל
3.כששאלתי את האחות עד כמה לדחוף את המטוש,נאמר לי 2 ס"מ,יש לציין שלא הצלחתי.האם יש משמעות לעומק התרבית לגבי הקלמידיה?כלומר-האם הייתי יכול לקבל תשובה חיובית באם התרבית הייתה מאזור עמוק יותר?
^^כבר לא משתמשים בבדיקה הזאת 10-15 שנה. מבצעים ביום בדיקת PCR בשתן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)