מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דחוףאייל08/08/2011
האם הרפס בשפתיים נחשב למחלת מין?
אני וחברה שלי מתנשקים כבר שנה וכמה חודשים
לפי כמה ימים יצא לה פצעים קטנים ליד השפתיים הלכה לרופא ואמר לה שזה הרפס ונתן לה משחה ואמר למרוח פעמיים ביום וזה יעבור לך תוך יומיים...שלוש
לא מזמן עשיתי בדיקות דם גם להרפס וגם למחלות אחרות הכל יצא שלילי
אף פעם לא יצא לי כאלה פצעונים כמו שיש לה האם אני הדבקתי אותה ושזה מסוכן?
הרפס בשפתיים זה כמו הרפס באיבר המין?.....
בבקשהה אני מודאג מאוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה שביצעתי
אייל08/08/2011לי בדיקת PCR בקרובהנה בתוצאה של הבדיקה
NEGATIVE NEGATIVE HERPES HSV2 IgG
ועוד שאלה למה הרופא משפחה שלי מתעקש שפפילומה זה ווירוס שלא חולף ונשאר לתמיד זה מציק לי מאוד כי אני לא יודע מה יהיה איתי בהמשך כבר שנה אין שום זכר לווירוס או סימן קטן לנכוחות שלו ויש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחוף - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר08/08/2011האם הרפס בשפתיים נחשב למחלת מין?
^^כן
אף פעם לא יצא לי כאלה פצעונים כמו שיש לה האם אני הדבקתי אותה ושזה מסוכן?
^^לא ידוע מי הדביק
הרפס בשפתיים זה כמו הרפס באיבר המין?.....
^^כן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)