מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדיקת STD למחלות מין בקופת חולים?לי קוק09/08/2011
שלום,
אני רוצה לבצע בדיקה מקיפה של כל המחלות מין שיש. אני חברה בקופת חולים כללית והתשובה של הרופאת משפחה והרופאת עור ומין הייתה שאפשר לעשות רק בדיקה של צהבת ואיידס ושאם אין סימפטומים כמו אדמומיות או פצעים אין סיבה לבדוק מחלות מין!!
אמרתי לה שאני יודעת שיש מחלות חבויות שלא רואים אבל היא אמרה שאין בדיקת STD בקופת חולים ושאני יכולה לבדוק קלמידיה אצל רופא נשים ושאר המחלות ממש נדירות. זה נשמע לי תשובה מוזרה וחסרת אחריות
.
אז הייתי שמחה לדעת אם:
א. יש באמת אפשרות לעשות בדיקה מקיפה של כל המחלות (היא אמרה שיש 10 מחלות מין) דרך קופת חולים כללית?
ב. איזה מחלות נכללות בבדיקת STD?
ג. במידה ואי אפשר דרך הקופה, איפה כן אפשר באיזור המרכז?
תודה ויום טוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת STD למחלות מין בקופת חולים? - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר09/08/2011להלן רשימת בדיקות
בדיקות לגלוי מחלות המועברות במגע מיני
1. זיבה Neisseria Gonorrhea))
2. כלמידיה (Chlamidia Trachomatis)
3. הפטיטיס B (Hepatitis B)
4. הפטיטיסC (Hepatitis C)
5. עגבת (Treponema Pallidum)
6. איידס ( (HIV I +II –
7. טריכומונס (Trichomonas Vaginalis)-
8. הרפס (Herpes Simplex I+II)
9. מיקופלסמה גניטליס (Mycoplasma Genitalis)-
10. מיקופלסמה הומיניס (Mycoplasma Hominis)— -
11. אוראופלסמה אוראליטיקום(Ureoplasma Urealitycum)–
12. המופילוס דוקריי (Hemophilus Ducrie)-
13. קונדילומה [HPV] (Condyloma Accuminatum)-* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם אפשר דרך כללית?
לי קוק09/08/2011תודה...
ולשאלתי, איך אני מבצעת בדיקה של כל המחלות האלה דרך קופת חולים כללית?
כפי שציינתי קודם כבר ביקשתי מרופאת המשפחה שלי ומרופאת עור והן נתנו לי בדיקות רק לאיידס ולצהבת בטענה שהן לא יכולות לתת לי את הבדיקות האחרות. אני פשוט רוצה לדעת למי לפנות כדי לבצע את בדיקה מקיפה של כל המחלות.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאמת , מישהו יכול לתת תשובה?
קפטן קוק09/10/2014בארצות הברית בדיקות STD הן מאוד נפוצות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאמת , מישהו יכול לתת תשובה? - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר10/10/2014כדי לדעת אילו בדיקות קיימות בקופת החולים שלך עלייך לפנות לרופא העובד בקופה - רופא נשים או רופא משפחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)