מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צריבה+חוסר איזוןגלית19/08/2011
בת 43, המחזור בזמן האחרון פחות סדיר לעיתים מקבלת אחרי 14-18 יום, לעיתים דימומים אחרי קיום יחסים, או לעיתים רחוקות יותר דימומים בין ווסתיים, היסטרוסקופיה -תקין, אולטרסאונד-תקין,פרופיל הורמונאלי-תקין, פאפ-תקין (נעשה אומנם במחזור כשהיו דימומים מינמאלים), בקולקוסקופיה נכתב- " צוואר עבה, איזור הישתנות ניצפה- תקין, תבניות של דלקת כרונית, תעלת הצוואר בחלקה הניצפה תקינה, אין תביניות לדיספלזיה או לזיהום נגיפי ,קרוב לוודאי שמקור הדמם- דיספונציה הורמונלית"
בנוסף הייתה צריבה בנרתיק ללא הפרשות.
תשובות משטח וגינאלי
veginal -bact - לא כתוב כלום
candida - paraps
gbs- not found
הרופאה נתנה לי DALACIN מ"ג 100 3 נרות
טריקן- 150 מ"ג -כדור אחד
שאלותי:
1. האם הבדיקות במשטח וגינאלי מקיפות מספיק כדי לבדוק מה יש לי ולשלול דברים חוץ מקנדידה?
2. האם זה נכון שיש בעיה לתת דלסין כאשר יש קנדידה ?
3. האם המימצא הנ"ל בקולקוסקופיה .... מצריכה אינטיביוטיקה מקומית?
3. תופעה נוספת שקרתה לי החודש זה דמם מינימאלי מאוד מאוד (לא מחזור ) עם צריבה בנרתיק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריבה+חוסר איזון - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר22/08/2011יש עוד בדיקות כולל קולפוסקופיה לברור הדמם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)