זיהום הרפס בלוטות לימפה מודאג...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זיהום הרפס בלוטות לימפה מודאג...
    פלוני
    23/08/2011

לפני כחודש ושבוע אובחן אצלי לראשונה הרפס (ככה הרופאה הסתכלה על הנגעים ואמרה לי) כתוצאה מכך התנפחו לי בלוטות הלימפה עד 4 ס"מ (נחשב ענק) עד עכשיו הם לא ירדו וההרפס לכאורה נעלם למה לכאורה? כי עשיתי בדיקת דם אתמול להרפס שני הסוגים ויצאתי שלילי!!! זה ייתכן???? שמה שהיה לי זה לא הרפס חשוב לציין שכל התסמינים של הרפס התקיימו ובדיקות הדם מראות שלילי! זה חשוב לי לדעת גם למה בלוטות הלימפה נפוחות כל כך האם זה מסוכן? והאם זה יירד בהדרגה. ומתי הגוף מפתח נוגדנים כך שניתן לאבחן הרפס בבדיקת הדם? אני ממש לחוץ ולא יודע מה לעשות. האם בדיקת הדם אמינה? ויכול להיות שחטפתי זיהום אחר? אגב נאמר לי שאחרי 6 שבועות הבדיקה אמורה להיות אמינה כי הגוף אמור לפתח נוגדנים בפרק זמן שכזה.
    תודה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• זיהום הרפס בלוטות לימפה מודאג... - תגובה

ד``ר שרגא וקסלר
    30/08/2011

מהי התוצאה המדוייקת של בדיקת ההרפס?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה הרפס וגינלי

פלוני
    31/08/2011

תוצאת ההרפס לאחר 6 שבועות מרגע ההדבקה לכאורה היא:
    מה אתה ממליץ לי לעשות אני לא יודע מה היה הזיהום הוא היה ממש חמור עד עכשיו יש לי בלוטות לימפה בגודל 4 ס"מ כל הסימנים הצביעו על הרפס חד משמעית אבל מנגד בדיקות הדם שליליות. האם הגוף לא פיתח נוגדנים למרות שחלפו מספר שבועות?
    תודה על התגובה....

HERPES HSV 1+2 IgM negative
    < 0.50 negative < 0.50 HERPES HSV2 IgG negative

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה הרפס וגינלי - תגובה

ד``ר שרגא וקסלר
    18/09/2011

ניתן לעשות בדיקת PCR ל הרפס.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו