מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דלקת בשחלה השמאליתשירני24/08/2011
ביום חמישי האחרון התחלתי לסבול מכאבי בתן תחתונה וגב תחתון מאוד חזקים, באותו יום קיבלתי מחזור ולכן חשבתי שאולי זה נגרם מזה, ביום שבת סיימתי את המחזור אך הכאבים המשיכו ואף החמירו, כמובן שהרופא בקופת החולים הפנה אותי ישירות לאישפוז ושם כמובן שחשבו שאני בהריון, לאחר ששלו את נושא ההריון, הרופא טען שיש לי חשש לדלקת בשחלה, ואמר לי שבמידה והמצב שלי לא ישתפר שאחזור למיון תוך ארבעה ימים, לבנתיים אני לוקחת אוגמנטין 875 מ"מ ודקסולין. מכיוון שהכאבים המשיכו הלכתי הבוקר לרופאת נשים שבדקה אותי ואמרה שיש לי בוודאות דלקת בשחלה השמאלית, ונתנה לי לקחת שני נרות (לנרתיק) מחחש שהאנביוטיקה תגרום לי לפטרייה, כמה שאלות לאחר כל ההסבר המפורט?
האם דלקת בשחלה יכולה להשפיע על הפוריות?
האם זה עובר ממגע מיני?
ממה זה נוצר?
והאם זה יכול להמשך הרבה זמן ומה הם דרכי הטיפול.?
יש לציין שלא נכנסתי להריון בחיי, ולאמי כרתו את הרחם בעבר בגלל ציסטות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת בשחלה השמאלית - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר30/08/2011האם דלקת בשחלה יכולה להשפיע על הפוריות?
^^כן
האם זה עובר ממגע מיני?
^^כן
ממה זה נוצר?
^^חיידקים
והאם זה יכול להמשך הרבה זמן ומה הם דרכי הטיפול.?
^^אנטיביוטיקה ועד ניתוח.
דלקת בשחלה היא נדירה ביותר ויותר סביר שיש לך דלקת בחצוצרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)