מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לד"ר שלום וברכה, אשמח מאוד למענהיעל28/08/2011
לד"ר שלום,
אני סטודנטית לעיצוב.
לפני כשלושה חודשים השתמשתי בסכין יפני של סטודנט אחר, על פניו אני מניחה שהיה נקי,
בודאי שלא נטפו ממנו טיפות דם, אך יתכן כי מישהו נחתך ממנו קודם לכן, באותה מידה שאני נחתכתי.
האם זה עלול להיות מסוכן חס ושלום?
ושאלה נוספת,
מיד אחרי שנחכתי נזל דם מהאצבע והלכתי לשטף אותה בשירותים,
לאחר מכן הגיעה סטודנטית אחרת ועזרה לי לשים פלסטר על האצבע החתוכה,
גם במקרה הזה, לא זכור לי שהיא הייתה פצועה או משהו, לא משהו ניכר לעין בכל אופן, אבל יתכן והיו חתכים שלא שמתי לב אליהם.
האם פעולות אלו מסוכנות חלילה?
אני מאוד לחוצה וחושבת על כך הרבה,
האם אני יכולה לחזור לשיגרה ולהרגע?
מתוקף העבודות שאני עושים אנו נאלצים להשתמש הרבה בסכינים יפניות ולעיתים נחתכים, אין מה לעשות.....
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לד"ר שלום וברכה, אשמח מאוד למענה - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר30/08/2011לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ד"ר, שאלה נוספת.....
יעל31/08/2011עבדנו בעצם כמה סטודנטים במקביל ויכול להיות (לא שמתי לב ולא זכור לי) שמישהו נחתך,
האם בכל זאת אני יכולה להיות רגוע?
צריך שממש יהיו טיפות דם נוטפות או שאם היתה טיפה קטנה שהתחבאה זה מסוכן חס ושלום?
ואם חלילה זו שחבשה אותי היתה פצועה במקום כלשהו ביד,
צריך שממש יהיה מגע של פצע לפצע?
זה מסוכן?
אני מוטרדת ואיני מצליחה לחזור לשיגרה.
האם לדעתך במקרה כזה מיותר להבדק?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)