מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הרפס ובלוטת לימפהבוניבה09/09/2011
לפני כמה חודשים חטפתי הרפס גניטלי בפעם הראשונה שתוקף אותי בקצב מטורף ש כל שלושה שבועות בעדינות לא כמו בהתקף הראשון אלה נגע אחד בודד מכאיב מעט יחסית בערך הפעם גם יצא לי בלוטת לימפה או גולה קטנה במפשעה בצד של ההרפס קצת כואבת במגע האם כשיש הרפס גניטלי יכולה לצאת בלוטת לימפה או האם פטרייה בנרתיק גם יכולה לעשות בלוטת לימפה אני ממש מודאגת כי לפני כחודש גם היה לי הרפס ואיזה גולה קטנה באותו המקום כאילו היא נעלמה וחזרה אבל הפעם זה כואב יותר עשיתי אז בדיקת קומבו שיצא תקינה 14 יום מאז מקרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרפס ובלוטת לימפה - תגובה
ד''ר בתשבע מרקוס09/09/2011שלום לך, בלוטת לימפה יכולה להופיע בתגובה להרפס, כמו גם לתהליכים זיהומיים ודלקתיים אחרים. אם תדירות ההתקפים כה גדולה צריך לשקול טיפול מונע בזווירקס או בולטרקס. פני לרופא העור שלך בקהילה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי תרופה להרפס
בוניבה11/09/2011הייתי היום אצל גניקולוג שהסתכל בהרפס והביא לי כדורי אציקלוביר 200 מ"ג וזובירקס קרם לטיפול מקומי
אני כבר ביום הרבעי-חמישי עם ההרפס הבנתי ממאמרים שאם לוקחים כדורים ביומיים הראשונים להתקף זה משפיע בצורה הכי יעילה יש טעם לקחת אותם ביום חמישי להרפס שהוא כבר בשיאו או עדיף רק למרוח קרם?
שאלה נוספת התקפים קודמים שהיו לי (מלבד ההתקף הראשון) היו קלים בהרבה וכמעט לא מורגשים הפעם ממש כואב לי וזה לא נראה שזה הולך לעבור יכול להיות התקף קשה שוב אחרי תקופה של התקפים קלים מאוד זה טבעי או יש חשש למחלות מין נוספות כי כפי שכבר ציינתי יש לי 2 בלוטות לימפה בצד של הנגע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי תרופה להרפס - תגובה
ד''ר בתשבע מרקוס11/09/2011שלום לך,
אם ההתקף קשה במיוחד אפשר ליטול את הכדורים- גם אם נטילה בימים הראשונים מקצרת את ההתקף מאד. ייתכנו בלוטות לימפה מוגדלות. ייתכן אף שיש זיהום חיידקי משני שתורם לתמונה הקלינית. אם זה הטיפול שקיבלת, טלי אותו וסמכי על רופאך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)