מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- PCR שלילי וקונדילומהרונן10/09/2011
ד"ר וקסלר וד"ר מרקוס שלום,
פונה בפורום זה, מאחר ובפורום באתר דוקטורס (אותו ד"ר וקסלר מנהל נאמנה) אי אפשר להוסיף את קובץ תוצאת בדיקת ה PCR, אותה ביקש ממני על מנת שיוכל לענות לי על שאלותי.
חוזר על השאלה שלי מהפורום באתר דוקטורס, בתוספת קובץ תוצאת הבדיקה אותו ד"ר וקסלר ביקש:
דר׳ וקסלר שלום,
לפני 10 ימים עשיתי בדיקת pcr, היום קיבלתי את התוצאה - שלילית.
יש לי קונדילומה קטנה על איבר המין, שאובחנה כקונדילומה עי רופא העור.
דיברתי עם המעבדה המבצעת (ח"י - גלובאל לאב) בנושא זה, אמרו שלא מוציאים תוצאה שלילית לפני שמוודאים שאכן היה שם dna.
לאור מצב זה:
1. האם יכול להיות מצב שיש קונדילומה אך ה pcr יוצאת שלילית. אשמח לדעת את הסיבה לכך?
2. האם משטח עור שטחי אשר נלקח באמצעות מטוש מאיבר המין הזכרי (גזע האיבר, וכיפה) מספיק על מנת שיהיה dna של הנגיף על המטוש.
3. האם תוכל להפנות אותי למקור המראה את פרוטוקול לקיחת משטח עור באמצעות מטוש מאיבר המין, פי הטבעת וחלל הפה עבור pcr ל hpv
מצורף קובץ התוצאה
אשמח לתשובות ובמיוחד התייחסות לשאלות 2 ו 3.
תודה מראש
אריק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר PCR שלילי וקונדילומה - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר11/09/2011חוששתני שהבדיקה נלקחה לא באופן מלא. הדגימה שאני לוקח עם מטוש כוללת את אברי המין, פי הטבעת, המפשעות, כבעת הערווה והפה. לא ניתן להוציא מסקנה או להסתמך אל הבדיקה שאת תוצאתה צרפת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)