מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נוירולוגיה פוסט הרפטיתיעל20/09/2011
בתחילת אוגוסט האחרון נדבקתי ככל הנראה בהרפס גניטלי type 1 . ההרפס כנראה עבר , אבל יש לי כאב באגן ובטן תחתונה. רופא הנשים שלי שידוע כרופא נפלא , בדק אותי פעמיים החודש ואמר שאינו יודע מניין הכאב, משום שהוגינה והשפתיים נקיות. בינתיים התפתחה גם פטריה נרתיקית מכיוון שביליתי עם בגד ים יום שלם. הלכתי למטפל הוליסטי אשר הציל אותי מספר פעמים מכאבים באגן בעבר ,ותוך דקה אמר שיש לי דלקת חריפה באגן. הלכתי לרופאת משפחה אתמול והפנתה אותי למיון נשים. לאחר בדיקה רגילה +אולטראסאונד וגינלי, אמרה לי שלא רואה כלום ואין לה מושג על מה אני מדברת.גם תוצאות בדיקת דם אינם מראות שישנה דלקת וגם בדיקת שתן. כאשר יצאתי משם אמרה הרופאה במיון שאולי יש בעיות עם השריר שמעצבב בוגינה לאחר ההרפס. (יש לציין שצרחתי מכאב שורף בזמן הבדיקה). חזרתי לרופאת משפחה וסיפרתי לה את שאמרה רופאת המיון. היא נתנה לי את השם נוירולוגיה פוסט הרפטית. אני סובלת כאב נוראי וצריבה נוראית בוגינה. כמובן שאינני מקיימת יחסי מין מאז ההדבקה. קראתי חומר באינטרנט וחשכו עיניי, נשים שמספרות שסובלות מזה במשך שנים. האם כאן הסתיימו חיי?, הכאב אינו מאפשר לי איכות חיים, גם המערכת החיסונית חלשה וקשה לי לתפקד.
אנא תגובתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נוירולוגיה פוסט הרפטית - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר27/09/2011האם כאן הסתיימו חיי?
^^בשאלה כה רצינית את מצפה לתשובה כאן? באינטרנט?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)