שאלה חשובה!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה חשובה!!
    היפוכנודרית.?
    26/09/2011

אני נעשיתי די היפוכונדרית לאחרונה בעקבות מחלה שלא ידעו מהי, כרגע כבריש טיפול, ורוב הסיכויים שעלו על הבעיה וסוף סוף אחרי שנה אני לא הקאתי כבר חודש ו3 שבועות (טפו טפו טפו).. כל התקופה הזו הייתי חולה בדברים נוספים כמו שפעות וכל זה וייחסתי את זה לתזונה הלקויה ולחולשת הגוף.
    אם ידוע לי שהבן אדם שאיתו קיימתי יחסי מין אינו נגוע בנגיף האיידס.. האם עליי לדאוג?
    חיפשתי אינפורמציה לגבי פסים לבנים בפנים הלחי של הפה, והיה כתוב משהו על כך שאלו גם סימנים של איידס או משו כזה.. מעולם לא עשיתי בדיקה לכך.. המערכת החיסונית שלי לא משו.. אולי אני סתם היפוכונדרית, אבל זה ממש הבהיל אותי..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה חשובה!!

הוספת תגובה

• שאלה חשובה!! - תגובה

ד``ר שרגא וקסלר
    27/09/2011

אם ידוע לי שהבן אדם שאיתו קיימתי יחסי מין אינו נגוע בנגיף האיידס.. האם עליי לדאוג?
    ^^שימי לב שתשובתו תקפה עד 3 חודשים לפני מועד הבדיקה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא ממש הבנתי..

היפוכנודרית.?
    29/09/2011

מה שלושה חודשים?
    האם אפשרי שנדבקתי בגיל 16 (כעת בת 22) ורק עכשיו זה מראה סימנים?
    זה די מסובך, אבל הייתי מאושפזת, הייתה טעות עם מחט שבטעות נגעה בעור שלי לאחר שהיא נגעה בעורה של חברה שלי (ולא זה לא היה הזרקת סמים, הייתי בבית חולים).. הבחורה הנ"ל עברה אונס ולא היה ברור אם היא נשאית או לא..
    האם זה אפשרי? ואם עשו לי מיליון בדיקות דם לא היו רואים את זה גם ככה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא ממש הבנתי.. - תגובה

ד``ר שרגא וקסלר
    02/10/2011

האם אפשרי שנדבקתי בגיל 16 (כעת בת 22) ורק עכשיו זה מראה סימנים?
    ^^כן זה אפשרי וזה מה שקורה ברוב המקרים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו