מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צריבה באיבר המין הנשי לאחר סקסליר30/09/2011
שלום,
אני ובן זוגי מקיימים יחסי מין בטוחים כמעט למעלה משנה.
אך בכמה החודשים האחרונים לא עשינו שימוש באמצעי מניעה כלשהם.
זה התחיל כתירוץ למשהו חד פעמי ומאז הפך להרגל רע.
מאז, לאחר הסקס יש לי תחושות עקצוץ נוראיות באיבר המין שלא עוזבות אותי במנוחה.
לפעמים זה בא משום מקום כשאני בסביבת אנשים, עד כדי מצב שאני נאלצת לשבת ולהצליב רגליים בחוזקה כדי להפסיק את הכאב. עם זאת יש צריבה נוראה בזמן השתן.
שאלתי היא,
האם זהו סימפטום לדלקת, פטריה, מחלה? ממה זה? האם צריך לחשוש או שמא אני רגישה וזהו רק גירוי? ואם באמת אין ממה לחשוש איך בכל זאת להתמודד עם תחושת העקצוץ הלא פוסקת הזאת? משחת 'בייבי פאסטה' או ג'ל אלוורה יעשו את העבודה? האם תוכל להמליץ לי על משחות או תרופות אחרות להקלת הכאב?
בבקשה הנחה אותי בצורה הנכונה, אני מחפשת בנרות תשובה ולא מוצאת.
-בדיקה רפואית איננה אופציה כרגע.
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריבה באיבר המין הנשי לאחר סקס - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר02/10/2011האם זהו סימפטום לדלקת, פטריה, מחלה? ממה זה? האם צריך לחשוש או שמא אני רגישה וזהו רק גירוי?
^^איך אוכל להשיב לך ללא בדיקה???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)