לדר שרגא שלום, בנושא גושים בזרע

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לדר שרגא שלום, בנושא גושים בזרע
    ben
    02/10/2011

מזה תקופה מסויית אני מבחין בנוזל הזרע בגושים צהבהבים דמוי ג'לי .. זה מורגש שהם יוצאים ומה שבטוח התופעה לא נראית תקינה כלל...

הרצתי חיפוש קתר בגוגל בנוש "גושים בזרע" "גושים צהובים בזרע" מיד עולות מלא תוצאות של פורומים שונים של המון אנשים שהבעיה קיימת גם אצלהם .. אבל לאף רופא אין תשובה ברורה..

כל אדם שיכתוב בגוגל "גושים בזרע" יופתע לראות כמה אנשים סובלים מהבעיה אז אם הבעיה היא כזאת נפוצה איך זה שרופא המתמחה במחלות מין לא יודע מיד במה מדובר .. גם בפורום הזה נשאל על הנושא בעבר אך לא הייתה תשובה ברורה..

אני אדם בריא בן 22 אין לי בחילות אין לי כאבים אין לי שריפה בשתן אין לי דם מהתחת אין לי כאבים באגן ולא בגב ואני מקיים יחסי מין בתדירות של 4-9 פעמים בחודש בממוצע .. וגם ניסיתי לאונן במשך כמה ימים בלי סוף לראות אם התוצאה תשנה אולי החומר יתחלף אבל לא זה קורה בכל פעם..

מה אתה אומר ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ושכחתי לציין

ben
    02/10/2011

אני לא יודע עד כמה זה קשור ועד כמה אתה מתמצא בנושא אבל אני כבר משהו כמו שנתיים משתמש בכדורי פרופסיה למנוע נשירת שיער ...

זכור לי שנתקלתי באחד הפורומים באדם שסיפר על הבעיה הזאת ושהוא גם הוא משתמש בכדרים האלה .. אבל זה רק אחד מתוך המון ששאלו בנושא ולא הזכירו דבר על הפרופסיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו