אורפלאזמה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אורפלאזמה
    נועם
    03/10/2011

שלום לא מזמן התחלתי לקיים יחסי מין בפעם הראשונה וממה שידעתי לבן זוגי היתה התנסות אחת וגם לא היה משגל של הרבה זמן . התחילו לי כעבור מספר חודשים בעיות עם השתן בהתחלה עשיתי תרבית שתן ויצא שהיה לי דלקת ואחר כך היתי אצל גניקולוגית והיא חשבה שהייתה לי פטריה (לקחתי אנטיביוטיקה נגד דלקת השתן, וגם כדורים נגד הפטריה ומשחה) היא עשתה לי בדיקה ובבדיקה התגלה אוראפלזמה אוראליטיכום . היא אמרה שנדבקתי כנראה מבן זוגי והמליצה על טיפול גם לו . עכשיו רציתי לדעת האם גם שאחרי ששנינו מטפלים צריך להמשיך ולהשתמש בקונדום ? וגם האם זה יכול להיות מועבר רק במגע מיני ? אין סיכוי שזה אולי מחיידק על האסלה או דברים כאלה? תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אורפלאזמה

הוספת תגובה

• עוד משהו.

נועם
    05/10/2011

האם זה יכול לחזור? ואחרי הטיפול צריך לחזור ולעשות בדיקה חוזרת? אשמח לתשובה בהקדם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אורפלאזמה - תגובה

ד``ר שרגא וקסלר
    09/10/2011

הטיפול לאוראופלסמה פשוט [אנטיביוטיקה] ויעיל. ההדבקה היא רק ביחסי מין.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו