המשך..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המשך..
    גלית
    09/10/2011

ראשית, תודה..
    עדיין לא ברור לי איך ומתי נפתרים מהוירוס, הרי מטפלים בנגעים..
    בבדיקת הקולסקופיה הייתי בסוף מחזור, והופניתי לבדיקת צוואר הרחם- זו הבדיקה שתיתן את התשובות ?היקף המחלה וטרום סרטני?
    המון תודה, זה מאוד עוזר..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המשך..

הוספת תגובה

• קונדילומה

גלית
    09/10/2011

זו שאלת המשך לתשובתך על הקונדילומה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך.. - תגובה

ד``ר שרגא וקסלר
    16/10/2011

טיפול בלייזר מעודד את מערכת החיסון לסלק את הוירוסים מהגוף. ביום הטפול ולאחר קולפוסקופיה לכל אברי המין שתהיה תקינה ממליץ לעשות PCR לנגיפי HPV.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך..

גלית
    16/10/2011

תודה על תשובתך..
    האם PCR זו בדיקה שאשלח אליה אוטומטית ע"י הרופא שלי? או אני צריכה לבקשה? האם היא כרוכה בתשלום?יש סיכוי שיסרבו לבקשתי או שזה הליך טבעי ?
    דבר נוסף , בחודשים האחרונים אני סובלת מכאב במיתרי הקול, אני מורה להתעמלות וגם סובלת מצרבות שמטופלות בלוסק, איך יודעים אם זו קונדילומה, ומה עלי לעשות? שוב תודה על התייחסותך..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך.. - תגובה

ד``ר שרגא וקסלר
    24/10/2011

האם PCR זו בדיקה שאשלח אליה אוטומטית ע"י הרופא שלי? או אני צריכה לבקשה?
    ^^כל קופ"ח והמדיניות שלה. זכרי לקבל הפניה לבדיקת PCR לכל הנגעים שנתגלו עד כה בעולם, למעלה מ 100
    דבר נוסף , בחודשים האחרונים אני סובלת מכאב במיתרי הקול, אני מורה להתעמלות וגם סובלת מצרבות שמטופלות בלוסק, איך יודעים אם זו קונדילומה, ומה עלי לעשות?
    ^^קולפוסקופיה ללוע ולמיתרי הקול.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך קונדילומה

גלית
    06/11/2011

היום עשיתי את טיפול הלייזר. כששאלתי את הרופא באשר לבדיקת PCR , אמר לי לעשות בעוד שנה כי ייתכן שעדיין יהיה באיזור. האם אמת? ואם כן, עלי לקיים יחסים עם קונדום שנה?וגם אז לקוות לטוב כי גם איתו נדבקים..? ומה באשר לכוונה להרות, האם אפשר, מה סיכויי הדבקה לעובר לבן הזוג?
    ובמין אורלי גם אפשר להידבק, אז מה עושים? שנה לא עושים?..
    המון תודה..
    ומה באשר לחיסון? האם ואיזה ומתי..?..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך קונדילומה - תגובה

ד``ר שרגא וקסלר
    20/11/2011

אפשר לעשות PCR כבר עכשיו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו