מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפרשה מהפין שהיא לא זיווהאלעד13/10/2011
לפני כשבועיים התעוררתי וגיליתי כתמים צהובים בתחתון.
בהתחלה חשבתי שזה precum, אבל אחרי שראיתי שגם במהלך היום יש לי הפרשות וצורב לי במתן שת ואפילו ללא שתן,, הלכתי לרופא כי חשבתי שזו זיוה. נתנו לי לעשות רק בדיקת שתן ודם לכל מחלות המין.
אתמול ביקרתי אצל רופא אחר שוב, והוא "סחט" מהפין שלי קצת מההפרשה, ובלי לבדוק בכלל טען שזו לא זיוה אלא חיידק כיוון שאין מוגלה וזו לא הפרשה לבנה אלא שקופה יותר קיבלתי דוקסילין למשך 10 ימים.
אני סובל גם מאבנים בכליות וצריבה במתן שתן זה משהו שלא חדש לי אלא קורה מדי פעם.
האם יכול להיות שזו מחלת מין? או שאולי זה זיהום שהגיע מהאבנים?
אני אשמח לדעת את שם המחלה/חיידק כדי שאוכל לקרוא עליו עוד ובכלל איך הוא מועבר.
תודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשה מהפין שהיא לא זיווה - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר14/10/2011לא ברור לי איזו בדיקה למחלות מין עשו לך. האם תוכל ללשוח את תוצאות הבדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם יש לכם ביטחון עצמי?
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)