מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יבלות מסוג 31,33 - המון שאלותרוית17/10/2011
שלום רב, אני מעוניינת לדעת האם אם לחבר שלי התגלו היבלות הנ"ל, על איבר המין, האם גם אם הוא/אני נשתמש באותו בית שימוש זה מסוכן? האם בית שימוש שאשתמש בו, יכול לסכן אנשים אחרים עכשיו? אנחנו יוצאים כחודש ומאוד התאהבנו, אבל עדיין לא שכבנו כ"כ הרבה פעמים.. יצא לי לעשות לו מין אוראלי בערך 3 פעמים ושכבנו עם קונדום בלבד. מה שכן, היבלת שראינו, הייתה ממוקמת במיקום שהקונדום לא מכסה אותה. מהן ההשלכות? שכבנו בערך 5 פעמים עד היום. הוא ממש היה בפאניקה ורץ לרופאת עור והיא צרבה לו את זה. כמובן שראתה עוד וצרבה גם אותן.. מה הסיכויים שנדבקתי? האם ייתכן ולא אדבק? יש דבר כזה? אציין, שהבוקר היינו יחדיו אצל הגניקולוג שלי והוא אמר לי שאם ירדתי לו, כאשר ישנן יבלות, זה יכול לגרום לסרטן בגרון במידה ואדבק. הזדעזעתי מאוד. אני מפוחדת ומבוהלת. נפלו לי הפנים ואני מצוברחת מאוד. אני תמיד שמרתי על עצמי כמו על העיניים שלי. פעם ראשונה שאני רואה דבר כזה. את סדרת החיסון לסרטן צוואר הרחם לגיל המובגר עשיתי לפני שנה בערך. אני בת 33. אבל לא את הסדרה שמגנה עליי מפני היבלות.האם בעקבות המצב כדאי לעשות גם את הסדרה השנייה?
האם לצורך הענין, אם בעוד כחצי שנה, לאחר בדיקות של אף אוזן גרון וגניקולוג, אין שום יבלות, משמעו שלא נדבקתי ושהמחלה הארורה הזאת פסחה עליי? באיזה שלב, אוכל לדעת שבאמת לא נדבקתי? כמה חודשים? איך זה עובד?
אודה לך באם תהיה פרטני בתשובותיך.
רב תודות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יבלות מסוג 31,33 - המון שאלות - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר24/10/2011אם לחבר שלי התגלו היבלות הנ"ל, על איבר המין, האם גם אם הוא/אני נשתמש באותו בית שימוש זה מסוכן?
^^לא
האם בית שימוש שאשתמש בו, יכול לסכן אנשים אחרים עכשיו?
^^לא
אנחנו יוצאים כחודש ומאוד התאהבנו, אבל עדיין לא שכבנו כ"כ הרבה פעמים.. יצא לי לעשות לו מין אוראלי בערך 3 פעמים ושכבנו עם קונדום בלבד. מה שכן, היבלת שראינו, הייתה ממוקמת במיקום שהקונדום לא מכסה אותה. מהן ההשלכות?
^^סכוי של 25% להדבק בכל מגע מיני
שכבנו בערך 5 פעמים עד היום. הוא ממש היה בפאניקה ורץ לרופאת עור והיא צרבה לו את זה. כמובן שראתה עוד וצרבה גם אותן.. מה הסיכויים שנדבקתי?
^^סכוי של 25% להדבק בכל מגע מיני
האם בעקבות המצב כדאי לעשות גם את הסדרה השנייה?
^^אני ממליץ שקודם תבדקי בדיקה יסודית בקולופוסקופיה. אם תהיה תקינה אז אני ממליץ בדיקת PCR לוודא שאת לא נושאת נגיפי HPV. ואם אכן לא נושאת אז תתחסני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ובהמשך לתשובותיך..
רוית24/10/2011ראשית, חן חן על המענה הפרטני.
שנית, מתיי רלוונטי לדעתך, להתחיל בבדיקת הקולופוסקופיה וה-PCR?
האם שנינו צריכים לעבור את הבדיקות?אם כן, איזה הוא ואיזה אני?
אציין שיחסי המין החלו לפני כשלושה שבועות בערך, כמובן מאז החשיפה ליבלות, הפסקנו עד הודעה חדשה מהגניקולוג שלי, שטען אגב, שכאשר יעברו לו היבלות לחלוטין, אין בעיה לשכב גם בלי קונדום. האם אכן זה מדוייק?
שוב, המון תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ובהמשך לתשובותיך.. - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר02/11/2011שנית, מתיי רלוונטי לדעתך, להתחיל בבדיקת הקולופוסקופיה וה-PCR?
^^בהקדם
האם שנינו צריכים לעבור את הבדיקות?אם כן, איזה הוא ואיזה אני?
^^שניכם
אין בעיה לשכב גם בלי קונדום. האם אכן זה מדוייק?
^^לא מומלץ עד שבדיקת PCR HPV תהיה תקינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)