שאלות חשובות נוספות....

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלות חשובות נוספות....
    רוית
    17/10/2011

האם אם יש יבלות על איבר המין של הגבר והן בטיפול כרגע. נניח ויעברו לחלוטין והוירוס "חוסל". נצא מנק' הנחה שלא נדבקתי (אמן), האם ישנה סכנה (ולו הכי קטנה) לילוד אם אביא איתו ילדים לעולם? האם ישנה סכנה בפוריות שלי/שלו בעקבות היבלות האלו?
    הקשר בינינו מאוד חזק ואנחנו מאוד חושבים על עתיד יחדיו. מהן ההשלכות? כמו כן, מהן ההשלכות אם חלילה (!) נדבקתי? האם כדאי להיפרד מאותו אדם? אם ישנו סיכון לילדים שאביא איתו, אז אולי עדיף עם כל הכאב לוותר על הרעיון? מהי עצתך/תשובתך?
    עצוב לי לחשוב על כל זה אך לצערי הרב נקלעתי למצב מאוד לא נעים וחדש ואני די אובדת עצות...
    בתודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלות חשובות נוספות....

הוספת תגובה

• שאלות חשובות נוספות.... - תגובה

ד``ר שרגא וקסלר
    24/10/2011

אם יש יבלות על איבר המין של הגבר והן בטיפול כרגע. נניח ויעברו לחלוטין והוירוס "חוסל". נצא מנק' הנחה שלא נדבקתי (אמן), האם ישנה סכנה (ולו הכי קטנה) לילוד אם אביא איתו ילדים לעולם?
    ^^אם בדיקת PCR שלך תקינה ל HPV אז את לא מדבקת.
    האם ישנה סכנה בפוריות שלי/שלו בעקבות היבלות האלו?
    ^^אם אין זיהום חיידקי משני אז אין סכנה לפריון.
    הקשר בינינו מאוד חזק ואנחנו מאוד חושבים על עתיד יחדיו. מהן ההשלכות? כמו כן, מהן ההשלכות אם חלילה (!) נדבקתי? האם כדאי להיפרד מאותו אדם? אם ישנו סיכון לילדים שאביא איתו, אז אולי עדיף עם כל הכאב לוותר על הרעיון? מהי עצתך/תשובתך?
    ^^בגישה ובטיפול נכונים ניתן להתרפא כליל מהמחלה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו