מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חייבת עזרה דחוף!!!נטלי19/10/2011
אני סובלת מפטריות בנרתיק חוזרות וניגשתי בעקבות הפטריה שנוצרה לרופא והוא נתן לי נרות ואנטיביוטיקה לטיפול.
וזה לא עזר הפטריה חזרה כבר בפעם הרביעית אחרי שלקחתי מלא נרות ואנטיביוטיקה ואז הוא הפנה אותי לבדיקות מקיפות כמו בדיקות שתן שהבדיקת שתן יצאה תקינה חוץ מחיידק שהתגלה בשם הורפלזמה ועשיתי גם פאפ יצא תקין ומשטח וגינלי יצא כגם תקין .
הרופא נתן לי בפעם האחרונה שההפרשות חזרו כדורים בשם דוקסילין פעמיים ביום ואני לקחתי פעם אחת ביום מכיון שזה עשה לי סחרחורות האם יתכן שבגלל שלקחתי פעם ביום ולא פעמיים אז זה חזר ?
ונפני כמה ימים ניגשתי לרופא והוא הביא לי כדורים בשם מטורג'יל 3 פעמים ביום ודאלצין נרות למשך 3 ימים ועוד נרות גינו דקטרין למשך 3 ימים ומשחה להרגעת האזור מנפיחות ופלורגין נרות למניעה לאחר הטיפול .
השאלה היא : האם זה בסדר שאני לוקחת פעם אחר פעם אנטיביטיקות בגלל שזה חוזר כל פעם?
והאם הטיפול שהוא נתן לי הוא תקין לחיידק אורפלזמה ?
והאם החיידק מסוכן והאם הוא עובר דרך אנטיביוטיקות ?
והאם החיידק יכול לגרום לזה שאני לא יוכל להביא ילדים?
אני ממש מודאגת ומתוסכלת אודה לך על תשובתך בהקדם האפשרי .
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חייבת עזרה דחוף!!! - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר24/10/2011כדאי שתפרטי אלו בדיקות עשו לך על מנת שאדע אם הטיפול יעיל ומתאים ועוד נדע אלו בדיקות נוספות לעשו. לברור מצבך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)