חייבת עזרה דחוף!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חייבת עזרה דחוף!!!
    נטלי
    19/10/2011

אני סובלת מפטריות בנרתיק חוזרות וניגשתי בעקבות הפטריה שנוצרה לרופא והוא נתן לי נרות ואנטיביוטיקה לטיפול.
    וזה לא עזר הפטריה חזרה כבר בפעם הרביעית אחרי שלקחתי מלא נרות ואנטיביוטיקה ואז הוא הפנה אותי לבדיקות מקיפות כמו בדיקות שתן שהבדיקת שתן יצאה תקינה חוץ מחיידק שהתגלה בשם הורפלזמה ועשיתי גם פאפ יצא תקין ומשטח וגינלי יצא כגם תקין .
    הרופא נתן לי בפעם האחרונה שההפרשות חזרו כדורים בשם דוקסילין פעמיים ביום ואני לקחתי פעם אחת ביום מכיון שזה עשה לי סחרחורות האם יתכן שבגלל שלקחתי פעם ביום ולא פעמיים אז זה חזר ?
    ונפני כמה ימים ניגשתי לרופא והוא הביא לי כדורים בשם מטורג'יל 3 פעמים ביום ודאלצין נרות למשך 3 ימים ועוד נרות גינו דקטרין למשך 3 ימים ומשחה להרגעת האזור מנפיחות ופלורגין נרות למניעה לאחר הטיפול .
    השאלה היא : האם זה בסדר שאני לוקחת פעם אחר פעם אנטיביטיקות בגלל שזה חוזר כל פעם?
    והאם הטיפול שהוא נתן לי הוא תקין לחיידק אורפלזמה ?
    והאם החיידק מסוכן והאם הוא עובר דרך אנטיביוטיקות ?
    והאם החיידק יכול לגרום לזה שאני לא יוכל להביא ילדים?
    אני ממש מודאגת ומתוסכלת אודה לך על תשובתך בהקדם האפשרי .
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חייבת עזרה דחוף!!!

הוספת תגובה

• חייבת עזרה דחוף!!! - תגובה

ד``ר שרגא וקסלר
    24/10/2011

כדאי שתפרטי אלו בדיקות עשו לך על מנת שאדע אם הטיפול יעיל ומתאים ועוד נדע אלו בדיקות נוספות לעשו. לברור מצבך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו