הפרשות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרשות
    נירו
    25/01/2008

שלום רב,
    קיימתי יחסי מין אוראלים לא מוגנים לפני שנה בערך עם בחורה שלא הכרתי לפני, כלומר זה היה מין סטוץ כזה וגם לא נפגשתי עם הבחורה לאחר מכן.
    לאחר תקופה מסויימת החלו להופיע הפרשות אבל לא באופן תמידי , כלומר פעם בשבוע או אפילו יותר הייתי מתעורר עם תחתונים מוכתמים בהפרשה. הלכתי הלכתי למרכז בדיקות בחיפה והאחות אמרה שהפרשות כאלה זה לא אופייני למחלות מין. עשיתי בדיקה לאיידס ועגבת והתוצאות היו שליליות.
    עכשיו אני כבר יותר משנה אחרי המקרה ועדיין מידי פעם יש הפרשות, וגם לפעמים כשאני גומר אז יש מין צריבה ממש קטנה באיבר המין. רציתי לשאות מזה יכול להיות כי הבנתי שאם נדבקים במחלת מין שאחת מתופעותיה אלו הפרשות אז ההפרשות צריכות להיות באופן יומיומי וגם לאחר כמה חודשים זה אמור להפסק. אךיכו להיות שהבנתי לא נכון ואני צריך ללכת לעשות שוב בדיקות?
    רציתי להוסיף שגם השתן בחצי שנה אחרונה יוצא עם המון קצף....האם זה קשור?
    אשמח אם תוכל להגיד לי ממה יכולות לנבוע התופעות והאם יש חשש למחלת מין, כך שאני אבצע שוב את הבדיקות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפרשות

הוספת תגובה

• דלקת בשופכה

ד''ר סרג' גרדשטיין
    29/01/2008

שלום רב,
    התסמינים שאתה מתאר יכולים להתאים לדלקת בשופכה וזו כן יכולה להיו מחלת מין. יתכן ולא מדובר בזיבה כי הייתי מצפה למחלה יותר סוערת אך גם זאת לא ניתן לשלול רק על סמך התיאור. זיהום בכלמידיה יכול בהחלט להוביל לתלונות שאתה מתאר . נשאות לכלמידיה תתכן גם ללא תסמינים מיוחדים. על כן חשוב לבצע בדיקות מכוונות לזיבה וכלמידיה ולקבל טיפול אנטיביוטי מתאים.

בברכה.
    ד"ר גרדשטיין. [a href='http://www.std-clinic.co.il' id='link'][/a]

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו