מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מין שלפוחיות סביב איבר המיןעידו24/10/2011
שלום רב, לפני כחודש וחצי גיליתי שיש לי מן נקודות לבנות שנמצאות סביב ה"כיפה" וזה די "מתרבה",, אמנם אני לא הרגשתי שום כאב, גירוד, צריבה או איזה שהוא הבדל אבל זה מאוד מפריע.
חשוב לציין שאני בן 16 וקיימתי יחסי מין עם 2 בחורות אך זה היה עם קונדום.
אם תוכלו לענות לי מה זה אודה לכם מאוד ואיך אפשר לטפל בזה לא דרך רופא.
(הגודל של הנקודות הלבנות אצלי יותר קטן מבתמונה)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מין שלפוחיות סביב איבר המין - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר02/11/2011אין לבליטות אלו חשיבות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכשאני, כבחורה, ראיתי את התמונה הזו
מיכל02/11/2011חטפתי צמרמורת שאי אפשר לתאר.
האם אתה דוקטור רציני באמרך כי אין לזה חשיבות?
אם אתקל באיבר מין כזה עם כאלו סימנים מאד מאד אלחץ.
וסליחה מבעל הפין.
אשמח להבהרה
תודה ויום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכשאני, כבחורה, ראיתי את התמונה הזו - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר03/11/2011בליטות אלו קרויות פין עם פנינים ואינם מחלה אלא תופעה שכיחה יחסית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה.
מיכל04/11/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה בכל זאת עושים עם זה
אנונימי03/07/2013שלום, אני בן 18 וקיימת אצלי אותה הבעיה. המצב בתמונה נראה קצת יותר חמור משלי אבל רואים שזאת אותה הבעיה, יש לי את זה כבר כמה שנים טובות, זה אף פעם לא הפריע לי זה לא כואב או משהו כזה, אבל זה לא נראה טוב בכלל וזה מביך.
אז השאלה היא האם יש לזה טיפול איזה משחה או משהו כזה ? מה עושים עם זה???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה בכל זאת עושים עם זה - תגובה
ד``ר רונן הולנד08/07/2013התופעה היא לא מחלת מין אלא ממצא תקין.
אם זה מפריע לך פסיכולוגית ליחסי מין, אפשר לבצע צריבה למשל עם מחט חשמלית אצל רופא עור או אורולוג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנראה לך שאין לזה חשיבות?
מיקי03/07/2013תשובה מתנשאת...מי אתה שתחליט שאין לזה חשיבות? זה זוועתי ונראה דוחה, יש לכך טיפול בלייזר שעשוי להסיר את הבליטות לחלוטין, פנה לייעוץ ממומחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)