מודאגת בהריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מודאגת בהריון
    אתי
    26/10/2011

שלום רב אני בהריון בחודש שמיני , לפניי כשנה הופיע לי ליד פי הטבעת/משפעה כתם מגרד אשר עבר ע"י משחה שרופא עור נתן לי , הגדיר זאת כשפשוף, העניין שמאותו תקופה יש לי פטריות חוזרות בנרתיק(גם חודשיים לפניי ההריון) ובחודשיים האחרונים יצא לי כמו כתמי יובש בעכוז משהו כמו 3 כתמים ....נראה כמו כמה נק' צפופות של יובש... לפניי כחודש אצל בעלי הופיע דם בזרע כפעמיים האם ייתכן שיש לי בכלל קונדילומה שלא אובחנה ???
    האם אצל גבר ייתכן קודנדילומה ללא סימן/פצע??(מלבד דם בזרע)
    היו לי סימני יובש/פטריות דומות גם ברגליים האם קשור???

התורים לרופאי עור ארוכים להפליא.. ואני פוחדת שחלילה יש לי וזה לא יתגלה לפניי הלידה אודה לתשובתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מודאגת בהריון

הוספת תגובה

• המשך

אתי
    30/10/2011

אז הייתי אצל רופא נשים שאכן אבחן קונדילומה בפתח הנרתיק , הוא אמר לי שכרגע אין מה לעשות בגלל ההריון המתקדם(יש לציין שאני בבית עקב צירים מוקדמים) ורק להודיע שאני הולכת ללדת שאלתי האם ניתן כן לטפל בזה לפניי הלידה על מנת שבוודאות אוכל ללדת בלידה רגילה???? אודה לתשובה בהקדם....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מודאגת בהריון - תגובה

ד``ר שרגא וקסלר
    02/11/2011

האם ייתכן שיש לי בכלל קונדילומה שלא אובחנה ???
    ^^כן
    האם אצל גבר ייתכן קודנדילומה ללא סימן/פצע??(מלבד דם בזרע)
    ^^כן
    היו לי סימני יובש/פטריות דומות גם ברגליים האם קשור???
    ^^לא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו