מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מודאגת בהריוןאתי26/10/2011
שלום רב אני בהריון בחודש שמיני , לפניי כשנה הופיע לי ליד פי הטבעת/משפעה כתם מגרד אשר עבר ע"י משחה שרופא עור נתן לי , הגדיר זאת כשפשוף, העניין שמאותו תקופה יש לי פטריות חוזרות בנרתיק(גם חודשיים לפניי ההריון) ובחודשיים האחרונים יצא לי כמו כתמי יובש בעכוז משהו כמו 3 כתמים ....נראה כמו כמה נק' צפופות של יובש... לפניי כחודש אצל בעלי הופיע דם בזרע כפעמיים האם ייתכן שיש לי בכלל קונדילומה שלא אובחנה ???
האם אצל גבר ייתכן קודנדילומה ללא סימן/פצע??(מלבד דם בזרע)
היו לי סימני יובש/פטריות דומות גם ברגליים האם קשור???
התורים לרופאי עור ארוכים להפליא.. ואני פוחדת שחלילה יש לי וזה לא יתגלה לפניי הלידה אודה לתשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך
אתי30/10/2011אז הייתי אצל רופא נשים שאכן אבחן קונדילומה בפתח הנרתיק , הוא אמר לי שכרגע אין מה לעשות בגלל ההריון המתקדם(יש לציין שאני בבית עקב צירים מוקדמים) ורק להודיע שאני הולכת ללדת שאלתי האם ניתן כן לטפל בזה לפניי הלידה על מנת שבוודאות אוכל ללדת בלידה רגילה???? אודה לתשובה בהקדם....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמודאגת בהריון - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר02/11/2011האם ייתכן שיש לי בכלל קונדילומה שלא אובחנה ???
^^כן
האם אצל גבר ייתכן קודנדילומה ללא סימן/פצע??(מלבד דם בזרע)
^^כן
היו לי סימני יובש/פטריות דומות גם ברגליים האם קשור???
^^לא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)