קונדום שנקרע

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קונדום שנקרע
    ב
    31/10/2011

ד"ר וקסלר שלום רב,

אני בתחילת שנות העשרים לחיי, רווקה, ללא בן זוג כרגע. לא נוטלת גלולות ו/או אמצעי מניעה אחרים כנגד הריון.

אני מאד אחראית ומקיימת יחסי מין מוגנים בלבד, באמצעות קונדום.

בדר"כ אני במערכת יחסים זוגית ארוכת טווח, אך לאחרונה, לפני מספר ימים, כשאני פנוייה, קיימתי יחסי מין עם פרטנר שהוא לא בן זוגי. הוא ממוצא אפריקאי, קיימנו יחסי מין מהנים ובשלב מסויים הקונדום נקרע, הוא מייד יצא וגמר בחוץ. לא המשכנו לקיים יחסי מין כמובן לאחר זה, ומאוד נלחצתי היות ואינני מכירה אותו וכמובן היותו "שחור" מאפריקה לא תרמה לכך :/ כן, אני יודעת שאין להשליך סטיגמות על כך בני ה"עדה/מוצא/מין"...

לשמחתי הרבה, אינני סובלת מפטריות/דלקות/הפרשות אי נוחות או כל צרות נשיות אחרות באיבר המין שלי ועל כן לא ראיתי רופא נשים שנים.

בעקבות המקרה, קבעתי תור לרופא נשים, על מנת להיות שקטה ורגועה כי הכל בסדר וכדי לבצע בדיקות שגרתיות כלליות שיש לבצע, אף שאינני יודעת מהן.

אשמח להמלצותייך כיצד עליי לפעול כעת ומה עליי לעשות ובפרט מה עליי לבקש מרופא הנשים בעת ביקורי אצלו.

תודה רבה,
    ב.

נ.ב.
    לכל הבנות שקוראות אותי-
    אתן חייבות פשוט חייבות לשכב עם גבר "שחור" לפחות פעם אחת...
    עדיין עוברות בי צמרמורות כשאני חושבת על הסקס איתו.
    תוך דקות גמרתי גמירה וגינלית :):)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קונדום שנקרע

הוספת תגובה

• קונדום שנקרע - תגובה

ד``ר שרגא וקסלר
    02/11/2011

בדיקות למחלות מין ולהריון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו