טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, בת זוגתי ואני מעוניינים להפסיק את השימוש בקונדום כאשר היא תתחיל ליטול גלולות. שנינו צעירים ובריאים ללא היסטוריה של מחלות מין, ואיננו סובלים מתסמינים הנראים לעין. עם זאת, שנינו קיימנו בעבר מגע מיני ללא קונדום. היא עשתה זאת עם בני זוג קבועים בצורה מבוקרת, ולי הייתה מעידה חד פעמית עם מישהי. אילו בדיקות עלינו לבצע? באילו מחלות להתמקד? האם ניתן להסתפק בבדיקות דם שאליהן יפנה אותנו רופא המשפחה? או שקופת חולים אינה רלוונטית כאן וחייבים לפנות למרפאות מיוחדות או בית חולים? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד