מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כלמידיהש17/11/2011
שלום,
מזה כחודש וחצי אני סובלת מבעיות בעיניים (הפרשות, דמע, אדמומיות וטשטוש בראיה). הייתי אצל רופא עיניים והוא אמר שזו דלקת ונתן לי טיפות דתאמיצין ל 10 ימים. לאחר 3 שבועות שהבעיות לא חלפו, חזרתי אליו והוא אמר שכבר אין דלקת ומדובר ב"זנבות", ולהמשיך רק עם טיפות מלאכותיות.
הבעיות לא חלפו ואף החמירו ולכן החלטתי ללכת לרופא מומחה.
הייתי היום אצל הרופא, והוא אמר לי שיש כנראה דקת בלחמית העין וחשש לכלמידיה ונתן לי כדור דוקסילין למשך חודש, ואמר לי גם לפנות לרופא נשים. בנוסף, הוא אמר כי זה לא ודאי, ואין אפשרות לעשות את הבדיקה הודאית (בעבר היה אפשר באיכילוב, ואפשר רק במכבי, ואני בכללית)
שאלתי היא מדוע לפנות לגניקולוג אם אין לי שום תסמין באברי המין מלבד בעיינים?
בנוסף, אם זה לא כלמדיה ואני עדיין לוקחת את הכדור דוקסילין האם זה יכול להזיק?
מה עלי לעשות מבחינת יחסי מין (יש לי בן זוג קבוע)?
תודה מראש!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כלמידיה - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר20/11/2011קודם כל יש לאבחן וכלמידיה מומלץ לאבחן באמצעות בדיקת PCR
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)