אתה מכיר טיפול לpearly penile papul

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אתה מכיר טיפול לpearly penile papul
    אייל דביר
    19/11/2011

ד"ר וקסלר שלום רב,

לאחר חיפושים באינטרנט, ועצה מצוות המומחים של האתר הסתבר לי שיש סבירות גדולה שיש לי pearly penile papules, בדקתי באינטרנט, השוויתי תמונות ותסמינים מהאינטרנט לסיטואציה שלי וגיליתי שיש התאמה יוצאת דופן, לכן אני משוכנע שזאת הבעיה.

האם אתה מכיר דרך טיפול ביתית בתופעה? איזה תכשיר או קרם שאתה יכול להמליץ שיהיה יעיל, ניסתי במשך תקופה להשתמש בווזלין אך התוצאות די אכזבו.

בתודה מראש, אייל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אתה מכיר טיפול לpearly penile papul - תגובה

ד``ר שרגא וקסלר
    20/11/2011

אין צורך בטיפול.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבל הדבר מפריע לי מאוד

אייל דביר
    21/11/2011

מבחינה אסתטית, אני לא מסוגל להיות עם מישהי בגלל שני מפחד מהתגובה, בבקשה אינך מכיר שום דרך לטפל? שמעתי על טיפול בלייזר CO2 שגם אתה מבצע באתר שלך, בנוסף שמעתי על שמנים כמו שמן קיק או שמן תה, האם ידוע לך עוד בנושא\תוכל להחוות חוות דעת בנוגע לדרכי הטיפול?

יש מעט מאוד מידע בנושא, ומעט מאוד דרכי טיפול, עזרה של מומחה כמוך תוכל לעזור לי מאוד. בתודה מראש, אייל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו