מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שיפשופיםיוני22/11/2011
להלן פרטי מקרה
מישהי - כנראה בסיכון מוגבר למחלות מין עם חשש לצהבת ולא יודע מה עוד
אני - עם שניים שלשה נגעים קטנים של קונדילומה על הפין
השתפשפתי מאחור על אזור פי הטבעת. היה רטוב מנוזל הזרע להיה קיים בכל האזור
היום כל אזור השפשוף - והיכן שיש את הנגעים שורף לי
האם הסיטואציה שתיארתי מסכנת אותי מבחינת מחלות כמו איידס וצהבת ?
אציין שלא הייתה חדירה
ואם קיים סיכוי תאורטי - מהם סיכויי הדבקות - רק אם לה היה פצע מדמם או שהרירית בפי הטבעת כל כך רגישה הכל שפשוף בו עלול להעביר מחלה לרירית פגומה בצד השני(אני יוצא מתוך נקודת הנחה שקונדילומה היא פגיעה בשלמות העור ומעלה בצורה דרסטית הידבקות בנגיפים)
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיפשופים - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר27/11/2011האם הסיטואציה שתיארתי מסכנת אותי מבחינת מחלות כמו איידס וצהבת ?
^^כן
מהם סיכויי הדבקות?
^^ 1 ל אלף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אתם קמצנים?
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)