כלמידיה זמן דגירה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כלמידיה זמן דגירה
    אור
    27/11/2011

שלום, שמי אור ואני בת 24. נבדקתי לפני כשבועיים במרפאת לוינסקי והיום הודיעו לי שיש לי כלמידיה. הגעתי למרפאה עם בן זוגי שאינו אזרח המדינה (ואינו זכאי לשירותים רפואיים) כדי לברר מה פשר בלוטה מסוימת שנמצאה על הפין שלו. הרופא בדק אותו והפריך את חששו שמדובר במחלת מין ועל כן הוא לא ביצע בדיקת שתן. אני ביצעתי את הבדיקה וכאמור התגלה שיש לי כלמידיה.
    בגלל שלא חתמתי על מסמכי ויתור סודיות, המרפאה לא מוכנה לפקסס את תוצאות הבדיקה לקופת החולים מכבי, וכן עלי להתחיל מחדש את התהליך לזיהוי במרפאה הקרובה לביתי (בצפון). החשש שלי הוא לגבי זמן הדגירה של המחלה. לדעתי המחלה דוגרת בגופי בין שנה לשנה וחצי ללא הופעת סימפטומים (מלבד אולי כאבים בזמן יחסי מין), ורציתי לדעת מה ההשלכות לכך?
    חשוב לציין שקבעתי תור לגניקולוג, האם עלי לבקש בדיקות נוספות כמו בדיקת אולטרסאונד ומשטח צוואר הרחם?
    תודה על המענה,
    אור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כלמידיה זמן דגירה

הוספת תגובה

• כלמידיה זמן דגירה - תגובה

ד``ר שרגא וקסלר
    27/11/2011

מי שיבדוק אותך יחליט אם צריך בדיקות נוספות כמו אולטרהסאונד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו