קונדילומה באיבר המין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קונדילומה באיבר המין
    אורה
    01/12/2011

שלום אני ב 22 ולפני כחודשיים בערך נפרדתי מבן זוגי, השתמשנו בקונדום אך לעיתים שכבנו גם בלי
    לםני כמה זמן הופיעו לי סוגים של יבלות באיבר המין ובפי הטבעת אשר גורמות חגירוםלא נעים. לפני כמה ימים ניגשתי לגיניקולוג שהפנה אותי לטיפול במרפאת צוואר הרחם לטיפול בקונדילומה מופשטת. קבעו לי תור במראםה בעוד כחודש וחצי, אני פניתי אליהם בבקשה להקדים את הטיפול אך עוד לא קיבלתי תשובה.
    יש לי כמה שאלות: מהו טיפול הלייזר? איך הוא נעשה? האם זה כואב ומהן תופעות הלוואי?
    האם לאחר הסרת הקונדילומה יש סבירות להידבק במחלה שוב? והשאלה החשובה ביותר האם זה יכול לגרום לי לסיבוכים בעתיד כשארצה ללדת או לגרום לי למחלות קשות יותר?
    אשמח לקבל תשובה היות ואני בלחץ נוראי מן הדבר, לא קיימתי יחסי מין עם הרבה גברים ותמיד ניזהרתי לכן מצב זה מאוד מפחיד ולא נעים לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קונדילומה באיבר המין

הוספת תגובה

• קונדילומה באיבר המין - תגובה

ד``ר שרגא וקסלר
    07/12/2011

מהו טיפול הלייזר?
    ^^טיפול בקרן אור לאידוי הנגעים.
    איך הוא נעשה?
    ^^נעשה בהכוונה ע"י קולפוסקופ
    האם זה כואב?
    ^^בשיטה שלי אני מרדים בספריי ולכן הפעולה אינה כואבת
    ומהן תופעות הלוואי?
    ^^כוויה מקומית ומנסיוני שטוחה למדי שחולפת לאחר מספר ימים.
    האם לאחר הסרת הקונדילומה יש סבירות להידבק במחלה שוב?
    ^^לאחר סילוק כל הנגעים בדיקה באמצעות PCR לוודא שגם הנגיפים סולקו ואז להתחסן.
    והשאלה החשובה ביותר האם זה יכול לגרום לי לסיבוכים בעתיד כשארצה ללדת או לגרום לי למחלות קשות יותר?
    ^^בטיפול ובגישה נכונה את יכולה להבריא מהמחלה בלי שרידים לעתיד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אחרי הלייזר..

אורה
    19/12/2011

עוד כמה ימים אני ניגשת לטיפול בלייזר..
    לאחר שמנקים לי את כל הפצעים מה קורה? אני עדיין נושאת את הוירוס? ושוב יופיעו לי קונדילומות? איך להיפטר מזה?
    האם זה אומר שאני לא יכולה לקיים יחסי מין עד שזה לא יעבור מעצמו (קראתי שזה בערך שנה או שנתיים עד שזה עובר)?
    תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אחרי הלייזר.. - תגובה

ד``ר שרגא וקסלר
    20/12/2011

לאחר שמנקים לי את כל הפצעים מה קורה?=מומלץ קולפוסקופיה מקיפה לכל אברי המין, פי הטבעת והפה.. אם תקין אזי בדיקת PCR
    אני עדיין נושאת את הוירוס? = ובדיקת PCR תגלה אם נותרו או סולקו נגיפי ה HPV.
    ושוב יופיעו לי קונדילומות? =אם בדיקת PCR ל HPV תקינה אז הקונדילומות לא יחזרו אלא אם כן תדבקי שוב.
    איך להיפטר מזה?=בגישה נכונה ומיומנת כפי שתארתי כאן אפשר להתרפא מהמחלה לתמיד.
    האם זה אומר שאני לא יכולה לקיים יחסי מין עד שזה לא יעבור מעצמו (קראתי שזה בערך שנה או שנתיים עד שזה עובר)?=מומלץ לחכות עם יחסי מין עד שבדיקת PCR חוזרת תקינה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אחרי הטיפול

אורה
    15/01/2012

עשיתי פעמיים הסרה בליזר פעם בכל צד עכשיו זה מגליד אבל יצאה לי אחת קטנה חדשה... מה לעשות? הרי בדיקה פאפ אני לא יכולה לעשות נכון? אז מה כן בהתחשב שעדיין יש לי כויות פתוחות. מה יקרה אם אעשה שוב וזה שוב יופיע לי.. זה נראה כמו כדור שלג שאין לו סוף.. מה לעשות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אחרי הטיפול - תגובה

ד``ר שרגא וקסלר
    15/01/2012

מה לעשות? = מנסיוני אני עושה טיפולי לייזר [מונחה בקולפוסקופ] כל 2-3 ימים כדי להסיר את כל הגידולים עד מצב שבו לא מופיעים יותר גידולים ואז לעשות בדיקת PCR ל HPV ואם זו תקינה[מה שקורה במרבית המקרים] אזי ניתן להתחסן.
    הרי בדיקה פאפ אני לא יכולה לעשות נכון?=אין קשר לבדיקת פאפ אבל בכל מקרה את בדיקת הפאפ אני עושה בגמר כל הטיפולים.
    אז מה כן בהתחשב שעדיין יש לי כויות פתוחות= כאן אני ממליץ על שימוש במשחה מיוחדת לזרוז ההחלמה של הכוויות.
    זה נראה כמו כדור שלג שאין לו סוף.. מה לעשות?=מנסיוני - יש סוף, וסוף טוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך מגיעים אליך?

אורה
    15/01/2012

נתת לי תקווה.. אני בקופת חולים מכבי איך אני מגיעה אלייך לבדיקה? איפה המרפאה שלך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו