מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה מעט מוזרה אבל אמיתית לחלוטיןמודאג מאוד20/12/2011
אני מתבייש אפילו להעלות את הסיפור הבא על הכתב, אבל אתמול הלכתי לראשונה בחיי לקבל "מסאג' אירוטי" במקום שמציע שירותים כאלה בתל אביב. במהלך ה-"טיפול" המעסה שאלה אותי אם אני מעוניין לקיים איתה יחסי מין. הייתי משולהב מאוד והסכמתי. המעסה אמרה שאין לה קונדום אבל שאפשר להשתמש בכפפת לטקס במקום. כאמור, הייתי משולהב ולא חשבתי בהיגיון והסכמתי גם לזה. היא הלבישה על איבר המין שלי את הכפפה, וקיימנו יחסי מין מספר דקות עד שהגעתי לאורגזמה.
מיד אחרי, פחות או יותר, הבנתי את השטות שעשיתי, וגם שיכול מאוד להיות שכפפת גומי היא לא ממש תחליף סביר לקונדום, ובכל מקרה אני מודאג מאוד.
רציתי לדעת עד כמה אני בסיכון...
תודה רבה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה מעט מוזרה אבל אמיתית לחלוטין - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר20/12/2011מי יודע? האם הכפפה תפקדה כמו קונדום? האם אזורים אחרים שלא מכוסים נפגעו? אין לדעת אך אפשר לבדוק אם נדבקת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכפפה עטפה את האיזור היטב
מודאג מאוד20/12/2011לא היה מגע שלא דרך הכפפה והיא גם לא נקרעה.
בכל מקרה אני אבדק בעוד כחודשיים-שלושה, כשיעבור הזמן המספק בשביל אבחון נכון של HIV. רק רציתי לדעת מה בגדול רמת הסיכון שלי, האם אני יכול לישון בשקט בלילה (בגדול), או שמא כדאי שארוץ מהר לבית חולים לעשות PEP...
תודה שוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)