כלמידיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כלמידיה
    נטלי
    21/12/2011

שלום,

אצל הפרטנר האחרון שלי התגלתה כלמידיה, פניתי לרופא וביצעתי בדיקת שתן ובינתיים התחלתי ליטול דוקסילין 100 (נכון לרגע זה תוצאות הבדיקה טרם הגיעו).
    הודעתי לפרטנר נוסף שעליו להיבדק והוא נמצא חיובי לכלמידיה, אע"פ שאצלו לא הופיעו תסמינים.
    לאור העובדה שסימפטומים כגון כאבים במתן שתן הופיעו אצלי מספר ימים לפני שהופיעו אצל הפרטנר הראשון שהזכרתי, האם ניתן לקבוע בוודאות כי זה עבר ממני אליו?

חשוב לי להבהיר שאני שואלת על מנת להבין למי עליי להודיע על העניין, כלומר עד כמה רחוק עלי להגיע ברשימת הפרטנרים, ולא ממניעי נקמה / "סגירת חשבונות" / קטנוניות.

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כלמידיה

הוספת תגובה

• תוספת לשאלה

נטלי
    21/12/2011

בהמשך לשאלתי, הייתי מעוניינת לדעת האם כלמידיה עשויה לעבור מאדם לאדם גם במין אוראלי.

שוב תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כלמידיה - תגובה

ד``ר שרגא וקסלר
    25/12/2011

אין לדעת מי המקור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו