כאבים ממיקופלסמה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים ממיקופלסמה
    יוני
    27/12/2011

שלום,
    אני בן 24 מקיים יחסי מין באופן קבוע עם חברה ללא קונדום.
    מזה כ5 חודשים אני סובל מדלקת השופכה, החוזרת והולכת.
    בפעם הראשונה הייתה מלווה בהפרשות צהובות, טופלתי בציפרו למשך 5 ימים. הרגשתי שזה עוזר אך לא עד הסוף. כעבור שבוע נוסף ללא טיפול נעלמו הכאבים.
    כעבור חודשיים שוב חזרה לי הדלקת. הפעם שלחו אותי לבדיקות PCR. לא טופלתי עד שהגיעו התשובות. כעבור 10 ימים ללא טיפול עברה הדלקת (בפעם הזאת לא היו הפרשות חשוב לציין, רק כאבים בצינור השופכה, הרגשת שורף בצינור ובקצה הפין, מתן שתן דחוף עם זרם חלש).
    חיכיתי לבדיקות שיתקבלו מחרתי כדי שנטופל יחדיו, משום שהבדיקות שלי הראו כי יש לי מיקופלסמה גנטליום חיובי.
    עד שהיא מצאה רופא ועשתה בדיקות, בינתיים שוב חזרה אלי הדלקת (אותם תסמינים כמו בפעם השניה). בפעם השלישית! (יש לציין שלא היינו חכמים ולאורך כל אותה תקופה שתיארתי לעיל קיימנו יחסי מין ללא קונדום)..
    הפעם קיבלתי אזניל למשך חמישה ימים - אך הכאב לא עבר!! כל כך כאב לי אתמול שכבר הייתי במיון, שמה נתנו לי עוד שבועיים של רוליד (פעמיים ביום), לטיפול במיקופלסמה. השאלה שלי היא: האם הטיפול יעבוד?
    האם בכלל זה נגרם ממיקופלסמה? או שמא ממשהו אחר? (יש לציין כי אתמול גם עשיתי בדיקה חוזרת למיקופלסמה ומחלות אחרות אך יקח שבועיים עד שיגיעו התוצאות)
    אני סובל מכאבים, בעיקר בישיבה ממושכת, בפרינאום, בצינור השופכה, לעיתים צריבה בכל הצינור ובקצה הפין, כאבים בלתי נסבלים!
    מה עושים עם זה!?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים ממיקופלסמה

הוספת תגובה

• כאבים ממיקופלסמה - תגובה

ד``ר שרגא וקסלר
    02/01/2012

אי אפשר להשיב לך ללא קבלת תוצאות של בדיקות לכל מחלות המין [14].

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו