מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תסמונת רייטרכנראה מכלמדיה28/12/2011
לפני כמעט שנה החל גירויי בפין.. עברתי בדיקות שתן בקופת חולים ולא זיהו מזהם.. ובנוסף גם לא נתנו לי שום תרופה.. במשך חודש וחצי חזרתי שוב ושוב לקופת חולים והם שוב עשו לי רק בדיקות שתן.. ולא זיהו שום דבר חריג.. וגם לא נתנו לי שום תרופה.
בסוף החלטתי להשיג דוקסילין על דעת עצמי ולקחתי את זה במשך 10 ימים.. מאז עברתי המון רופאים.. עשיתי המון בדיקות ולא מצאו כלום.. לאחר צילום MRI אגן זיהו דלקת במפרק הסקרואיליאק ואיבחנו אותי כחולה בתסמונת רייטר.. כנראה בגלל כלמדיה שלא טופלה בזמן.. עברה כמעט שנה ואני סובל מכאבי פרקים של האגן.. כאבים בקרסוליים וכפות הרגליים. וגירוי בלתי פוסק בפין.. כאב לאחר שפיכה וכאב באיזור הפירנאום. אני מטופל אצל ראומטולוג בגלל התסמונת ומקבל תרופות לדלקת פרקים..
שאלותיי הן:
1. האם הכאב בפין הוא חלק מהתסמונת רייטר ממנה אני סובל?
2. האם ידוע לך על מקרים של כאב כרוני בפין שאמור לעבור מתישהו? או שאני תקוע ככה כל חיי?!?!?!?!
3.מה יכולה להיות הסיבה לכאב כרוני כזה בפין?? אם זה לא חלק מהתסמונת??
4. מה היית ממליץ לי לעשות?!?! אני כבר עובד עצות ומיואש לגמריי..
אני בן 23.. בבקשה עזרההה!!!! מצטער על ההודעה הארוכה.. ותודה מכל הלב!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תסמונת רייטר - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר02/01/2012המצב מורכב מדי עבור תשובות בפורום. זה ענין לשיחה פנים אל פנים עם רופא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)