בוקר טוב, מעט מודאג

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בוקר טוב, מעט מודאג
    א88
    01/01/2012

יש לי שאלה בנוגע לתופעות מוזרות בפה שקרו לי לאחר קיום יחסי מין אוראליים עם גבר.

שמתי לב שפחות או יותר שבוע אחרי הפעם הראשונה בה קיימתי יחסי מין ובכללם גם יחסי מין אוראליים, החלו להופיע לי תסמינים מוזרים שמעוררים את חשדי ולכן חשוב לי לדעת האם הם מוכרים ועל מה הם יכולים להעיד.

זה התחיל בתחושה מוזרה של חספוס על הלשון ועל החך העליון מלווה בצריבה בגרון, לאחר מכן זה עבר לנזלת, אך ללא שיעול, חום או תסמינים אחרים של מחלה.
    התופעה עברה אחרי מספר ימים.

לאחר שבועיים, הופיעו שוב בדיוק אותם התסמינים באותה הצורה, כשבתחילה יש תחושה מוזרה של חספוס בלשון ובחך, מלווה בצריבה בגרון ונזלת. גם כאן נעלמו התופעות תוך מספר ימים.

משהו כמו שבועיים אחרי, הרגשתי מן תחושת יובש בפה, יום אחרי שוב חספוס על הלשון וצריבה בגרון, אך זה נעלם יום למחרת, ללא נזלת או תופעת לוואי אחרת.
    ארבעה ימים אחר כך, אני מרגיש שוב את אותה התחושה של יובש בגרון ומן חספוס על החך.

אציין שבהסתכלות שלי ואף של רופאת אף אוזן גרון, אין שום ממצאים חריגים על הלשון.
    על החך רואים איזשהו גירוי, אך הרופאה אמרה שזה נראה יותר כמו שפשוף שנובע מצחצוח שיניים למרות שאני לא חושב שבזה מדובר.
    עוד אציין, כי בכל אותה התקופה המשכתי לקיים יחסי מין עם בן זוגי ובכללם גם מין אוראלי.
    לבן זוגי אין תופעות דומות לשלי ובנוסף נבדקנו שנינו לאיידס ויצאנו שליליים.

אני די מודאג ורוצה לברר את מקור התופעה ודרכים למנוע אותה.
    אמנם בדיקת האיידס יצאה שלילית אך זה משהו שאני עדיין חושב עליו ולא לגמרי רגוע ובגלל זה חושב לערוך בדיקה נוספת.

אשמח לאיזושהי פיסת מידע שתעזור לי.
    יום טוב ושנה אזרחית טובה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בוקר טוב, מעט מודאג

הוספת תגובה

• בוקר טוב, מעט מודאג - תגובה

ד``ר שרגא וקסלר
    02/01/2012

לא נראה לי שיש לך ממה לדאוג.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו