טיפול של חמישה ימים במיקופלסמה חוזרת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול של חמישה ימים במיקופלסמה חוזרת
    ד``ר שרגא וקסלר
    06/01/2012

שלום,
    נדבקתי במיקופלסמה גניטליום. היא מקוננת בגופי מזה מספר חודשים, עד שביררתי בבדיקת pcr את הבעיה לקח זמן.
    קיבלתי טיפול של חמישה ימים באזניל 500 מ"ג ליום - לא עזר.
    הגעתי למיון מרוב כאבים שם קיבלתי טיפול של 10 ימים של רוליד. חל שיפור במצבי אמנם עדיין יש לי כאבים וזה לא עבר לי עד הסוף.
    הכל התקופה הזאת קיום יחסי מין מוגנים בלבד (אם בכלל לאור המצב), עם פרטנרית קבועה, שככל הנראה גם היא נדבקה בחיידק.

הגיעו תוצאות הבדיקה החוזרת, לאחר הטיפולים באנטיביוטיקות הנ"ל, שהראו כי אני עדיין חיובי בכל הנוגע למיקופלסמה גניטליום.
    קיבלתי עתה טיפול בלבופלוקסין ל10 ימים.
    זה מגוחך! מקריאה קצרה באינטרנט - נכשל טיפול באזניל במיקופלסמה גניטליום רק ב5 אחוז מהמקרים - ואלו הם מקרים נדירים של חיידק עמיד לאנטיביוטיקה. כמו כן מצויין כי במידה ונכשל טיפול באזניל (אזיטרומיצין) צריך לטפל במוקסיפלוקסין. ועוד מצויין שמה בנוסף כי טיפול בלבופלוקסין, יעביר את התופעות של הכאבים, אמנם אלה יחזרו לרוב לאחר מכן כעבור מספר שבועות משום שזה לא מצליח לחסל את החיידק לחלוטין.
    אני אובד עיצות. נדמה שהרופאים שאני פוגש לא מכירים את מה שכתוב באינטרנט - מאמרים חדשים שמופרסמים במספר השנים האחרונות על ידי רופאים וקבוצות מחקר לגבי ההתמודדות בחיידק הזה שלעיתים עמיד לאנטיביוטיקה.

הרי הכאבים שאני מתלונן עליהם אינם סתמיים, ורואים בבדיקות חוזרות שוב ושוב כי החיידק אכן עדיין קיים. איך עליי לשכנע את הרופאים שאני צודק?
    אני צודק?
    יש לציין כי כל שאר הבדיקות שביצעתי למחלות מין אחרות כגון זיבה כלמידיה וכו' יצאו שליליות פעם אחר פעם.

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מיקופלסמה חוזרת - תגובה

ד``ר שרגא וקסלר
    08/01/2012

אוכל לעזור אם אדע אלו בדיקות עשית עד כה ומה התוצאות שלהן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו