הרפס באיבר המין האם טיפול מונע אמין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הרפס באיבר המין האם טיפול מונע אמין
    לי
    04/02/2008

שלום דוקטור
    שמעתי על כדורי זוביראקס כטיפול מונע להרפס שמתפרץ לעיתים קרובות מידי.
    אני מצליח תמיד לזהות את ההתפרצות יום עד יומיים מראש
    וזאת לפי סימני עקצוצים וגירוד מאוד אופיניים.

האם מדובר בטיפול של נטיל כדורים באופן קבוע או רק בשלבים הראשונים שלפני ההתפרצות ?
    ומה הסיכוי שהכדורים ימנעו התפרצות של ההרפס ?

בתודה מראש
    רונן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מניעת הרפס

ד''ר סרג' גרדשטיין
    04/02/2008

שלום רב,

יש שתי גישות לגבי התקפים חוזרים של הרפס. האחת היא לתת טיפול מלא ממש עם התחלת ההתקף - בשלב העקצוצים ולפני הופעת השלפוחיות. זה בד"כ לא מונע אלא מקצר ומחליש את ההתקף.
    הגישה השניה היא לת באופן קבוע תרופה אנטיויראלית כגון זובירקס או וולטרקס במינון נמוך יותר מהמינון הטיפולי לתקופה ארוכה (6 חודשים או אפילו שנה). זה יכול למנוע התקפים אם כי אין 100% הצלחה. הנסיון שלי הוא שרוב המטופלים כן נהנים מהטיפול באופן מלא , מטופלים מסוימים אינם רואים שינוי ואחרים עדיין סובלים מהתקפים אך פחות תכופים.
    עם הפסקת הטיפול המונע חלק מהמטופלים אינם סובלים עוד מהתקפים וחלקם רואים הישנות של ההתקפים ונזקקים לתקופה נוספת של טיפול מונע.

בברכה.
    [a href='http://www.std-clinic.co.il' id='link']ד"ר גרדשטיין מנהל מרפאת STD למחלות מין[/a]

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו