הדבקה בהרפס גניטלי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הדבקה בהרפס גניטלי
    נועה
    12/01/2012

שלום.
    אני ובן זוגי קיימנו יחסי מין אורליים. מספר דקות לאחר מכן הבחנתי שיש לו נפיחות קלה בשפתיים (טוען שחש בכאבים מאז היום שלפני), ולאחר בערך שעה יצא לו הרפס (השלב המדבק כשיש הפרשה לבנה)
    ניגשתי מיד לרופא וקיבלתי מרשם לאציקלוויר במתן אורלי על מנת להוריד את סיכויי ההדבקה.
    מאז הייתי אצל מספר רופאים, לא הופיעו לי שלפוחיות אופייניות להרפס גניטלי. כל רופא אומר לי משהו אחר לגבי אם אפשר בכלל להדבק באיזור גניטלי מהרפס טייפ 1 (2 אמרו שכן ושניים אמרו לא)
    אז שאלתי היא כזו- האם אפשר להדבק מהרפס טייפ 1 באיזור גנטלי? (קיימים נוגדנים לטייפ 1) ואם כן, מה הסיכוי להדבקה ללא סימפטומים?
    האם יש איזשהי דרך לדעת האם נדבקתי באיזור זה כל עוד אין שלפוחיות? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הדבקה בהרפס גניטלי

הוספת תגובה

• הדבקה בהרפס גניטלי - תגובה

ד``ר שרגא וקסלר
    12/01/2012

אפשר להדבק בשני סוגי ההרפס [מתוך 8] גם בפנים וגם באברי המין. בדיקת PCR נונת תשובה חיובית 24 שעות אחרי ההדבקה. סהכ חבל על המאמץ בענין ההרפס. רוב האוכלוסיה נושאת את הנגיפים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו