מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חשוב קונדילומהאורה15/01/2012
היו לי הרבה נגעים ועשיתי טיפול בלייזר פעם אחת על צד שמאל ואחרי שבועיים על צד ימין הכוויות מגלידות אבל אתמול שמתי לב שיצא לי קונדילומה חדשה בצד שמאל. הרופא שעשה לי את הלייזר אמר שאבוא אליו עוד חודש בפעם האחרונה שהייתי אצלו, שזה היה לפני שבועיים. כמו כן הוא אמר לי שאת החיסון נגד וירוס הפפילומה ניתן לבצע כבר עכשיו ולא לחכות שיעברו הנגעים.. השאלה שלי היא מה יהיה כל פעם אני אעשה הסרה בלייזר וזה יחזור לי? איך מתמודים עם זה? הכאב לאחר הלייזר הוא איום האם זה ייתכן שאין שום פתרון סופי לבעיה המטרידה הזאת? זה הרי לא הגיוני שכל שבועיים אני אלך לעשות ליזר והנגעים ימשיכו לצאת.. תן לי עזרה מה לעשות..
כמו כן הזנים שעושים את הקונדילומות לא עושים סרטן צאוור הרחם נכון?
אני נורא בלחץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשוב קונדילומה - תגובה
ד``ר רונן הולנד15/01/2012זה נכון שהזנים של HPV שעושים את היבלות הם בדר"כ אינם הזנים של HPV שגורמים לסרטן צוואר הרחם, אבל כמעט תמיד יש חשיפה לכל הזנים ולכן חייבים להיות במעקב גניקולוגי ולבצע בדיקות PAP באופן סדיר. רק להזכיר כי סרטן צוואר הרחם הוא מחלה נדירה בישראל.
אין טעם לקבל חיסון לוירוס הפפילומה אם כבר נחשפת לנגיף ויש לך קונדילומה.
טיפול נוסף לקונדילומה (אולי לטווח הארןך) יכול להיות משחת ALEDRA.
לבריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז..
אורה15/01/2012אם אין טעם אז מה זה אומר שכל החיים אני אסבול מהמחלה הזאת? וכל חודש אני צריכה לעשות לייזר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)