מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חצ'קוןאנונימי18/01/2012
היי
הופיע לי חצ'קון מעל איבר המין במקום שבו נמצאות שערות הערווה, ניסיתי לפוצץ אותו אבל זה מאוד כואב שנוגעים בו.
לא הלכתי לרופא עוד אז אני רק רוצה לדעת אם יש מה לדאוג? האם יש מחלת מין שאחת מהתסמינים שלה הם חצ'קון מעל איבר המין? החצ'קון רחוק כמה סנטימטרים מהאיבר ונמצא באמצע האזור של שערות הערווה, הוא לא נוגע באיבר.
בנוסף לא קיימתי יחסי מין 3 חודשים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חצ'קון - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר18/01/2012מצטער אך ללא בדיקה אי אפשר לאבחן. אולי תנסה לשלוח צילום ואולי ניתן לומר משהו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחצ'קון
אנונימי18/01/2012אני מבין שללא בדיקה אתה לא יכול לאבחן בדיוק מהי הבעיה, רק רציתי לדעת האם יש תסמין של מחלה כלשהי שכולל חצ'קון בעאזור שערות הערווה מכיוון שמצד שני זה יכול סתם חצ'קון כמו שצומח על הפנים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחצ'קון - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר19/01/2012זה - גם וגם ולכן אין אפשרות בסתם להגיד לך שזה שום דבר, מה שיכול באמת להיות במרבית המקרים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחצ'קון
אנונימי19/01/2012אוקי, תודה רבה.
אתה יכול להגיד לי לאיזה מחלות מין יש את התסמין של חצ'קונים באזור שעת הערווה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחצ'קון - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר19/01/2012מולוסקום קוטגיוזום, עקבת, הרפס, קונדילומה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)