מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פחד מבדיקות דם - מחלות מיןמישהי20/01/2012
שלום, לפני כארבעה חודשים קיימתי יחסי מין לא מוגנים 3 פעמים עם אותו הפרטנר. נדבקתי בטריכומונס שטופל בטיפול אנטיביוטי. לאחר הטיפול הופיעה לי ג'ולה בשפתיים החיצוניות שנעלמה לאחר מספר ימים. מדובר בג'ולה פנימית, לא כואבת ולא בכיב מפריש.הגניקולוג הסתכל ואמר שאין סיבה לדאגה. מלפני שבוע הופיעו שוב 3 ג'ולות שנעלמו וכבר נכנסתי לחרדה והרופא שלח אותי לעשות בדיקות לגילוי עגבת, הפטיטיס C ואיידס ואני מאוד מפחדת. לא הופיעו לי סימפטומים האופייניים לעגבת (לפי מה שקראתי באינטרנט) ולגבי איידס והפטיטיס אי אפשר ממש לדעת חוץ מבדיקה, לפי הבנתי. ידוע לי שהפטיטיס C יותר מדבק כשיש מגע בין דם לדם ורציתי לדעת האם יש סיכוי להדבקה גם מנוזל זרע - זו שאלתי הראשונה. שאלתי הבאה: האם וירוס האיידס קיים כל הזמן בנוזל הזרע (כלומר, אם האדם נשא ולא יודע זאת, יתכן שאין לו בנוזל זרע וירוס בזמנים מסויימים או שכמות הוירוס נמוכה מידי בשביל הדבקה בזמן השפיכה. יתכן מצב כזה??)
אודה לכם על תשובתכם. בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהמשך לפחד מבדיקת דם - מחלות מין
מישהי20/01/2012רציתי לשאול אם הג'ולות יכולות להיות תגובה לעגבת (למרות שלא הופיע צ'אנקר) או שהן ביטוי לזיהום בלוטות לימפה באזור שאינו קשור למחלת מין (לעיתים מפוצצת חצ'קונים באזור...)?
ביקשתי מהרופא לבצע גם בדיקה לזיהוי זיבה וכלמידיה אך אמר שאין צורך, כי כבר הייתי מרגישה. מה דעתכם?
שוב, תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפחד מבדיקות דם - מחלות מין - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר22/01/2012סיכוי נמוך ביותר להדבקות אם בכלל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)