גושים צהובים בזרע מלווים ב"תקיעה"

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גושים צהובים בזרע מלווים ב"תקיעה"
    אנונימוס
    21/01/2012

שלום רב, אני בן 18 במצב בריאותי טוב, בשנתיים האחרונות בכל פעם שאני מאונן, גם אם אוננתי לפני דקה, גם אם לא אוננתי שבוע, לא משנה מה התדירות, שעה, או כל משתנה אחר כשאני גומר יוצאים לי גושים צהובים במרקם של ג'לי עם נוזל הזרע, מקריאה באינטרנט הבנתי שזה משהו שקורה להרבה גברים אך מאידך גם קראתי שזה יכול להיות דלקת בדרכי השתן\זרע, פרוסטסיה, דלקת קשה בערמונית וכו'.

מעבר לזה הבעיה שנראת לי חמורה היא שלעיתים אני ממש מרגיש שאותם גושים נתקעים בפין בדרך למעלה וחוסמים את המעבר של כל הזרע החוצה, אני מרגיש שלא יצא הכל וכשאני סוחט את הפין מהבסיס מעלה אחרי שגמרתי יוצא אותו גוש סורר שנתקע ואיתו עוד זרע.

רציתי לדעת אם תופעה זאת חריגה ובמידה וכן היכן אפשר לאבחן\לטפל בה?

תודה רבה מראש, אשמח לתשובה מהירה אני דיי מוטרד מהעניין!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• גושים צהובים בזרע מלווים ב"תקיעה" - תגובה

ד``ר שרגא וקסלר
    22/01/2012

תופעה שכיחה ונורמלית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גושים צהובים בזרע

דניאל
    12/04/2013

שלום קוראים לי דניאל וגם לי זה קורא וזה התחיל ליקראות בזמן האחרון האם זה מסוכן ורציתי לדעת איך אפשר לטפל בזה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גושים צהובים בזרע - תגובה

ד``ר רונן הולנד
    15/04/2013

תקין לחלוטין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו