דלקת בשתן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקת בשתן
    שרית
    23/01/2012

שלום רב הרופא שלי נתן לי ציפורדקס נגד דלקת בשלפוחית השתן, ביום שישי,ישנו שיפור, עדיין יש לי כאבים אחרי 4 ימים ,תוך כמה זמן אני אמורה להרגיש בשינוי והאם זה תקין כי יש לי עדיין כאבים בבטן תחתונה ובאזור המפשעות, אשמח לתשובה, והאם יכול להיות כי האנטיביוטקה הנ"ל לא מכסה את החיידק, מה עושים במקרה כזה או שחייבים לסיים טיפול לחכות שלושה ימים ולעשות תרבית... ואם הכאבים יתגברו עד שיהיו תוצאות לתרבית?תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דלקת בשתן

הוספת תגובה

• דלקת בשתן - תגובה

ד``ר רונן הולנד
    23/01/2012

הדרך הנכונה לטיפול בדלקת בשלפוחית השתן היא לבצע תרבית שתן לפני תחילת הטיפול האנטיביוטי כדי לדעת במקרה כמו שלך האם החידק רגיש לאנטיביוטיקה אותה את נוטלת.

בעיקרון צריך להיות שיפור התסמינים כבר אחרי שלושה ימים, אך לעיתים חלק מהם ממשיכים גם שבועיים אחרי הדלקת.

כרגע מה שיש לעשות זה לסיים את הטיפול, להמתין שלושה ימים ואז לבצע תרבית שתן לוודא שהשתן סטרילי.

אין טעם להחליף בשלב זה טיפול אנטיביוטי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו