אי קולי בצוואר הרחם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אי קולי בצוואר הרחם
    ימית
    26/01/2012

שלום רב,
    יש לי אי קולי בצוואר הרחם סובלת מכאבים במפשעות ובבטן התחתונה, הרופא נתן לי זינת 500 ל7 ימים, רציתי לדעת האם זהו הטיפול במקובל והאם זה מספיק לגמור על החיידק,
    האם מיץ חמוציות ופרוביוטיקה עם חמוציות עוזרות. ממה זה קורה?.. איזה כאבים חבל על הזמן... תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אי קולי בצוואר הרחם

הוספת תגובה

• אי קולי בצוואר הרחם - תגובה

ד``ר רונן הולנד
    26/01/2012

שלום,

לפי מה שאת כותבת - אי קולי בצוואר הרחם, נראה כי מדובר בדלקת של האגן (PID) ואז צריך טיפול רחב יותר כמו דוקסילין, פלאגיל, ציפרו. אם זו דלקת פשוטה של השלפוחית אז זינאט מספיק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צוואר הרחם אי קולי

ימית
    26/01/2012

ציפרו אתה מתכוון לציפרודקס? לקחתי 5 ימים ציפרודקס וזה לא עזר סבלתי מכאבים הרופא אמר לי לעשות תרבית שתן ומכיון שהיו לי כאבים חזקים נתן לי זינט. אז לקחתי 5 ימים ציפרודקס, ו7 ימים זינט, מה עושים במקרה ותרבית השתן יוצאת שלילית, לאן לפנות... תודה. איך זה קורה ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צוואר הרחם אי קולי - תגובה

ד``ר רונן הולנד
    26/01/2012

צריך לפנות שוב לרופא המטפל, הפורום יכול לעזור בנושאים כלליים, אך הוא אינו תחליף למעקב רפואי מסודר.

תרגישי טוב,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו