מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קונדילומהנופר05/02/2012
ד"ר וקסלר יש לי כמה שאלות: קבעו לי קונדילומה וטפלו בי בחנקן. עכשיו כבר עברו חודשיים ונותרו לי צלקות. חוץ מזה הופיעו עוד קונדילומות על הפין ואני חושש מחנקן. בפעם הראשונה נאמר לי במפורקש שהחנקן לא משאיר צלקות. חוץ מזה האם בגלל הקונדילומה אני חשוף יותר למחלות מין ובעיקר לאיידס? איך אדע שאני בריא לגמרי. חוץ מזה קראתי שיש חיסון. האם כדאי עכשיו או אחרי הטפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קונדילומה - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר05/02/2012קבעו לי קונדילומה וטפלו בי בחנקן. = הטיפול היעיל ביותר הוא הלייזר מכוון ע"י קולפוסקופ.
נותרו לי צלקות. = אכן במקרים רבים הטפול בחנקן מותיר צלקות. הטפול בלייזר כאשר נשעה בידיים מיומנות ובהכוונה ע"י קולפוסקופ אינו משאיר צלקות.
חוץ מזה הופיעו עוד קונדילומות על הפין = בתום הטפול ולאחר קולפוסקופיה מקיפה, באם היא תקינה עושים בדיקת PCR לגלוי נגיפי HPV. אם הבדיקה תקינה פרושו שאינך נושא יותר את הנגיפים, אינך מדבק וזה הזמן להתחסן.
האם בגלל הקונדילומה אני חשוף יותר למחלות מין ובעיקר לאיידס? = ישנם מחקרים במראים שחולי קונדילומה נוטים ללקות יותר מאחרים הן במחלות מין והן באיידס.
איך אדע שאני בריא לגמרי?= ע"י בדיקת PCR כפי שהסברתי קודם.
קראתי שיש חיסון. האם כדאי עכשיו או אחרי הטפול?=החיסון מומלץ גם לגברים וגם לנשים ולצערי בשל סיבות שלא לענין לא הכנסו לסל התרופות של 2012 את החיסון לגברים, מה שהיו אמורים לעשות. בכל מקרה החיסון מומלץ אחרי שאין יןתר נגיפים, מה שניתן לבדיקה ע"י בדיקת PCR, בדיקה לכל הזנים שנתגלו עד כה בעולם למעלה מ 150. .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)