מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קונדילומה - סיפור מסובךחגית08/02/2012
שלום ד"ר
המקרה שלי מסובך, יותר ברמה האישית, פחות ברמה הרפואית, שמעתי עליך רבות ואני מקווה שאולי תוכל למצוא פתרון
יש לי קונדילומות כבר כשנה, מדי חודשיים אני הולכת לצרוב אותן (עשיתי כבר 3 צריבות ועכשיו גיליתי קונדילמה נוספת), הרופא אמר שזאת מלחמה ולוקח זמן אבל בסוף הגוף שלי יתגבר על הוירוס.
הבעיה העקרית היא שבעלי נדבק ממני (מה הסיכוי שהוא לא נדבק...), כרגע יש לו פצע בפה שלא ברור אם זה קונדילומה או לא, הוא הלך למומחה פה ולסת שאמר שנראה לו שזה לא רציני, וכאן הגענו לנושא המסובך, בעלי חרדי, כלומר הסיכוי שהממוחה יחשוד שמדובר בקנדילומה הוא אפסי ובעלי כמובן לא יגיד כלום.
אין גם שום סיכוי שבעלי ילך להבדק אצל רופא בהקשר הזה, אם כך נועדנו להדביק אחד את השני כל הזמן או שיש סיכוי שאפשר לעשות משהו? אני עצמי פתוחה להצעות לגבי כל סוגי הטיפולים.
תודה,
רותי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קונדילומה - סיפור מסובך - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר08/02/2012שניכם תוכלי להגיע אלי ונראה לי שיחד נפתור את הבעיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההוא לא יסכים לבוא
רותי08/02/2012תודה ד"ר
יש סיכוי להפטר מהוירוס אם רק אני אטופל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההוא לא יסכים לבוא - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר08/02/2012אם את תטופלי אצלך הוירוס יעלם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)