קונדילומה - סיפור מסובך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קונדילומה - סיפור מסובך
    חגית
    08/02/2012

שלום ד"ר
    המקרה שלי מסובך, יותר ברמה האישית, פחות ברמה הרפואית, שמעתי עליך רבות ואני מקווה שאולי תוכל למצוא פתרון
    יש לי קונדילומות כבר כשנה, מדי חודשיים אני הולכת לצרוב אותן (עשיתי כבר 3 צריבות ועכשיו גיליתי קונדילמה נוספת), הרופא אמר שזאת מלחמה ולוקח זמן אבל בסוף הגוף שלי יתגבר על הוירוס.
    הבעיה העקרית היא שבעלי נדבק ממני (מה הסיכוי שהוא לא נדבק...), כרגע יש לו פצע בפה שלא ברור אם זה קונדילומה או לא, הוא הלך למומחה פה ולסת שאמר שנראה לו שזה לא רציני, וכאן הגענו לנושא המסובך, בעלי חרדי, כלומר הסיכוי שהממוחה יחשוד שמדובר בקנדילומה הוא אפסי ובעלי כמובן לא יגיד כלום.
    אין גם שום סיכוי שבעלי ילך להבדק אצל רופא בהקשר הזה, אם כך נועדנו להדביק אחד את השני כל הזמן או שיש סיכוי שאפשר לעשות משהו? אני עצמי פתוחה להצעות לגבי כל סוגי הטיפולים.

תודה,
    רותי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קונדילומה - סיפור מסובך

הוספת תגובה

• קונדילומה - סיפור מסובך - תגובה

ד``ר שרגא וקסלר
    08/02/2012

שניכם תוכלי להגיע אלי ונראה לי שיחד נפתור את הבעיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הוא לא יסכים לבוא

רותי
    08/02/2012

תודה ד"ר
    יש סיכוי להפטר מהוירוס אם רק אני אטופל?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הוא לא יסכים לבוא - תגובה

ד``ר שרגא וקסלר
    08/02/2012

אם את תטופלי אצלך הוירוס יעלם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו